stiff píše:...nemáš za čo... len neviem čo budeš s toľkými mladými robiť, sú to nepredajné ryby.![]()
.. ono by to asi bola jej "posledná večera" vzhľadom na protekcionistické sklony rodičov. Musela som jej dokonca hore pri hladine spraviť vlastný "úkryt", aby si mala kde oddýchnuť, lebo dole sa nemôže objaviť, ak nechce obšahnuť od rodičov.. A ani ten filter tie mladé nejako nevtiahol, keď plávali okolo
Ale no, nebudem zlá. Čo už teraz. Ryby sú tu, treba sa o ne postarať. Stále je to len živý tvor. Už by som vybrala do akva určite iný druh, sú to krásne ryby na pohľad, ale kotia sa ako na bežiacom páse vraj a sú naozaj maximálne teritoriálne, čo veľmi pre spoločenské akva (ktoré som pôvodne chcela) nie je vhodné. No veď uvidíme, už som dostala jeden tip na "change" alebo iný kšeftík, ak podrastú, tak nejako len poriešim ich svetlú budúcnosť na tomto svete lamka píše:Ale musím povedať, že úplne chápem, prečo Vás to všetkých tak chytilo za srdceAk si človek dá námahu a má trochu fantázie, vytvorí si doma krásny svet pod vodnou hladinou a je to fantastický relax pozerať sa na to
A pre tých, ktorí sa tomu venujú vo veľkom, je to aj výhodný chlebíček, žejo?

lamka píše:Ja by som povedala, že šikovný chovateľ si nájde odbyt. Možno sa netreba orientovať iba na slovenský trh, ale vykročiť aj za hranice. Viem o jednom chovateľovi, ktorému ryby zarobili takto na dom, takže až taká bieda to asi nebude. Samozrejme je to určite individuálne.
Späť na Zdravie, choroby a liečba cichlíd
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť