brano ba píše:No ja by som ten sololit urcite vymenil za pevnu dosku. Byk1984 ako pises, aj ty ju tam mas, sice len v strede, ale je tam, tvori dost velku stycnu plochu, aby sa to neposkladalo do boku. Tie uholniky v rohoch sice nieco pomozu, ale ak by sa to cele naklonilo do strany, tak tie srobiky, ktorymi to je prichytene ku doskam vetrhne jedna radost. Nezabudajme ze to drevo je dost makke. Alebo ak ten sololit nechces davat prec a dat tam dosku, tak ten cely stolik prikotvi ku tej panelovej stene a mas to vyriesene. Mozno sa vam zda ze to prehanam, ale ja to vzdy radsej o nieco predimenzujem (vid. moj stojan pod akva), lepsie ako to len o nejaku drobnost poddimenzovat
Kubko777 píše: Mimochodom neviem kde ho budes mat umiestnene ale v panelakovom byte mozes polozit na 1 M2 iba 150kg.
brano ba píše:Ten papierovy udaj o zatazeni je fakt len papierovy a nie realny. Urcite to je uvedene s velkou rezervou - ale to len tak na okraj temy.
Co sa tyka skrinky, urcite by som spravil co najviac pre spevnenie skrinky, ved predsalen to nerobis na par mesiacov a ceny materialov niesu nejake zavratne vysoke, takze vzhladom na dobu, ktoru to budes pouzivat su naklady na skrinku nizke (a to nehovorim o skode, ktora by mohla vzniknut povolenim stolika). Takze, setrit treba, ale len tam, kde sa da, toto by som urcite nepodcenoval.
Neverim tomu, ze ten stolik to akva udrzi, ked necha na zadnej stene len ten sololit, urcite nie vtedy, ak sa nebodaj opres zo strany o akva. A prave preto som ja riesil stojan z JAKLu (doma mam male deti a sam vidim, ako nemaju problem sa o stolik opierat a buchat donho).
Takze ak to nechas tak ako to mas teraz, je to len vec casu, kedy sa ti to cele zlozi do strany
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia