dudo354 píše:Tazko povedat. V podstate to co tam mam tak sa znasa bez problemov mal som aj Tropheus Dubois ale tie mi tam robili paseku tak som ich dal prec. Julidochromis a Chalinochromis brichardi sa povecine skovava a frontoza mi tam vynika. Nechcel som robit akvarium iba jednym druhom to ma kopu ludi. Takyto mix sa mi paci viac
nika píše:Konecne ho tu niekto aj pochvali......ako keby to nebola jeho vec ake ma ryby uz sa to nedlo citat hlavne ta slohova praca ako keby bola opisana z ucebnice
Ma pekne ryby a ked sa mu to paci nech to ma ako chce.Ved casom to moze obmenit,nikde nie je napisane ze ich tam musi mat dozivotne. A tie prisavniky ma uzasne keby mal o nieco väčšie akvarko verim tomu ze este podrastu,ale aj takto su pekne......
Stero píše:nika píše:Konecne ho tu niekto aj pochvali......ako keby to nebola jeho vec ake ma ryby uz sa to nedlo citat hlavne ta slohova praca ako keby bola opisana z ucebnice
Ma pekne ryby a ked sa mu to paci nech to ma ako chce.Ved casom to moze obmenit,nikde nie je napisane ze ich tam musi mat dozivotne. A tie prisavniky ma uzasne keby mal o nieco väčšie akvarko verim tomu ze este podrastu,ale aj takto su pekne......
Off : Ak niekto dá svoj výtvor na portál o cichlidách musí počítať z rozličnými reakciami. Myslím že by bola absolútna hlúposť keby každý písal aké to je super aké to má skvelé a pritom by si to nemyslel. Tento portál by mal slúžiť k výmen názorov a skúsenosti. A pokiaľ sa ti nepáči že niekto sa snaží urobiť trochu detailnejšiu rekciu ako len ohodnotiť to troma slovami, tak to nečítaj. Ja som nikde, nikdy a nikomu nekázal čo a ako má robiť, to je každého osobná vec ale moja osobná vec je ako sa k tomu vyjadrím. Mimochodom je tu kopa nádrži ku ktorým sú priradené samé superlatívy, ak to u tejto tak nie je tak to asi niečo naznačuje.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 44 hostia