Dudo 450l

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
1
14%
2
1
14%
3
4
57%
4
0
Nehlasovalo
5
1
14%

Celkom hlasov : 7

Re: Dudo 450l

Poslaťod Matej » Pon 05. Apr 2010 16:01:03

Po dlhej dobe vidim cichlidove akva bez 3D pozadia, ale nevyzera to nejako zle ani s tou tapetou, neplanujes nejake 3D pozadie? Tych prisavnikov mas paradnych, kolko cm asi meraju a aky presne to je druh?
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Poslaťod Matej » Pon 05. Apr 2010 16:04:13

dudo354 píše:Tazko povedat. V podstate to co tam mam tak sa znasa bez problemov mal som aj Tropheus Dubois ale tie mi tam robili paseku tak som ich dal prec. Julidochromis a Chalinochromis brichardi sa povecine skovava a frontoza mi tam vynika. Nechcel som robit akvarium iba jednym druhom to ma kopu ludi. Takyto mix sa mi paci viac

Na tej prvej fotke za frontozou je ale tropheus duboisi nie? Si pisal ze si ich dal prec, ci to je starsia fotka?
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod peca » Pon 05. Apr 2010 18:39:59

zaujimava kombinacia....pises ze dva roky mas klud, dufam ze ti vydrzia v pohode aj nadalej, lebo ked dorastu frontosy a venustusy na svoj "priemer" uz to moze zacat byt kovbojka........ :sweat
Obrázok užívateľa
peca

Images: 7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Byk1984 » Pon 05. Apr 2010 23:51:27

Nekritizujte mu to ze nema 3D pozadie.Pre mna to vyzera dobre a to pozadie mu aspon nezabera miesto v nadrzi.Len nech zmeni tu kombinaciu ryb a bude dobre
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod nika » Uto 06. Apr 2010 9:13:37

Konecne ho tu niekto aj pochvali......ako keby to nebola jeho vec ake ma ryby uz sa to nedlo citat hlavne ta slohova praca ako keby bola opisana z ucebnice :)
Ma pekne ryby a ked sa mu to paci nech to ma ako chce.Ved casom to moze obmenit,nikde nie je napisane ze ich tam musi mat dozivotne. A tie prisavniky ma uzasne keby mal o nieco väčšie akvarko verim tomu ze este podrastu,ale aj takto su pekne......
nika

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Stero » Uto 06. Apr 2010 12:36:48

nika píše:Konecne ho tu niekto aj pochvali......ako keby to nebola jeho vec ake ma ryby uz sa to nedlo citat hlavne ta slohova praca ako keby bola opisana z ucebnice :)
Ma pekne ryby a ked sa mu to paci nech to ma ako chce.Ved casom to moze obmenit,nikde nie je napisane ze ich tam musi mat dozivotne. A tie prisavniky ma uzasne keby mal o nieco väčšie akvarko verim tomu ze este podrastu,ale aj takto su pekne......

Off : Ak niekto dá svoj výtvor na portál o cichlidách musí počítať z rozličnými reakciami. Myslím že by bola absolútna hlúposť keby každý písal aké to je super aké to má skvelé a pritom by si to nemyslel. Tento portál by mal slúžiť k výmen názorov a skúsenosti. A pokiaľ sa ti nepáči že niekto sa snaží urobiť trochu detailnejšiu rekciu ako len ohodnotiť to troma slovami, tak to nečítaj. Ja som nikde, nikdy a nikomu nekázal čo a ako má robiť, to je každého osobná vec ale moja osobná vec je ako sa k tomu vyjadrím. Mimochodom je tu kopa nádrži ku ktorým sú priradené samé superlatívy, ak to u tejto tak nie je tak to asi niečo naznačuje.
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod mlaka » Uto 06. Apr 2010 13:57:25

ryby sú super, aj akvárko - len mi tam nepasuje ten plagát vzadu.....nech sa darí - ryby sú fakt krásne
Obrázok užívateľa
mlaka

Images: 15
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod nika » Uto 06. Apr 2010 16:33:59

Stero píše:
nika píše:Konecne ho tu niekto aj pochvali......ako keby to nebola jeho vec ake ma ryby uz sa to nedlo citat hlavne ta slohova praca ako keby bola opisana z ucebnice :)

Off : Ak niekto dá svoj výtvor na portál o cichlidách musí počítať z rozličnými reakciami. Myslím že by bola absolútna hlúposť keby každý písal aké to je super aké to má skvelé a pritom by si to nemyslel. Tento portál by mal slúžiť k výmen názorov a skúsenosti. A pokiaľ sa ti nepáči že niekto sa snaží urobiť trochu detailnejšiu rekciu ako len ohodnotiť to troma slovami, tak to nečítaj. Ja som nikde, nikdy a nikomu nekázal čo a ako má robiť, to je každého osobná vec ale moja osobná vec je ako sa k tomu vyjadrím. Mimochodom je tu kopa nádrži ku ktorým sú priradené samé superlatívy, ak to u tejto tak nie je tak to asi niečo naznačuje.

Presne vymena skusenosti by malo byt to preco su tu vsetci.Ale bombardovat niekoho ked si povie svoj nazor?To kde zijes.Ja nehovorim ze nikto nemoze povedat na ziadne akvarko nic zle ale da sa to napisat aj normalne a nemusi sa tvorit slohova praca.Myslim ze si typ ktory by zbobmardoval kazdeho kto by mu napisal na jeho akvarko nieco co by sa ti nepacilo.
Napriklad tvoje akvarko sa mne nepaci skor som za take kde je trava,skaly a take prirodne ukryty pre ryby.na efekt je to tvoje mozno pekne ale ako hovoris kazdy mame svoj nazor a kazdy ma iny vkus
Predpokladam ze za tento moj nazor ma budes zase bombardovat ;)
Nech sa ti dari - :hi
nika

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Stero » Uto 06. Apr 2010 17:22:04

Je mi ľúto ak som majiteľa znechutil alebo nebodaj odradil ale nebol to môj zámysel. Ale k tomu čo sa mu tam doteraz napísalo sa žiaľ nevyjadril. Žiaľ.

Reakcia pre Nika tu : viewtopic.php?f=25&t=147&p=9667#p9667
Nech neblokujeme hlavnú tému :yes
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod Junaksk » Uto 06. Apr 2010 21:18:20

obaja mate pravdu si myslim ja som svoj nazor vyjadril hore vyssie mne sa tiez paci akva kde je to biotopove alebo aspon vo svojom sa to snazim dodrzat (mam tu tiez foto nadrze) ale tie ryby tam vyzeraju celkom zdravo a v dobrej kondicii takze pre na to je prvorade nadrz neni gicova ja som tiez skor za tapetu ako 3D pozadie ja mam sice rastlinkovu to sa zda mnohym tiez gicove mne to nevadi, proste mne viac vadia take veci jak modri strk .... takze z mojho pohladu je v ceku fajn ked si skombinoval tak ryby ze sa zatial znasaju a neubiju sa do smrti ale ja by som to vo svojom akva nedal tak...moj nazor
Obrázok užívateľa
Junaksk

Images: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 54 hostia