nika píše:Stero píše:nika píše:Konecne ho tu niekto aj pochvali......ako keby to nebola jeho vec ake ma ryby uz sa to nedlo citat hlavne ta slohova praca ako keby bola opisana z ucebnice
Ma pekne ryby a ked sa mu to paci nech to ma ako chce.Ved casom to moze obmenit,nikde nie je napisane ze ich tam musi mat dozivotne. A tie prisavniky ma uzasne keby mal o nieco väčšie akvarko verim tomu ze este podrastu,ale aj takto su pekne......
Off : Ak niekto dá svoj výtvor na portál o cichlidách musí počítať z rozličnými reakciami. Myslím že by bola absolútna hlúposť keby každý písal aké to je super aké to má skvelé a pritom by si to nemyslel. Tento portál by mal slúžiť k výmen názorov a skúsenosti. A pokiaľ sa ti nepáči že niekto sa snaží urobiť trochu detailnejšiu rekciu ako len ohodnotiť to troma slovami, tak to nečítaj. Ja som nikde, nikdy a nikomu nekázal čo a ako má robiť, to je každého osobná vec ale moja osobná vec je ako sa k tomu vyjadrím. Mimochodom je tu kopa nádrži ku ktorým sú priradené samé superlatívy, ak to u tejto tak nie je tak to asi niečo naznačuje.
Presne vymena skusenosti by malo byt to preco su tu vsetci.Ale bombardovat niekoho ked si povie svoj nazor?To kde zijes.Ja nehovorim ze nikto nemoze povedat na ziadne akvarko nic zle ale da sa to napisat aj normalne a nemusi sa tvorit slohova praca.Myslim ze si typ ktory by zbobmardoval kazdeho kto by mu napisal na jeho akvarko nieco co by sa ti nepacilo.
Napriklad tvoje akvarko sa mne nepaci skor som za take kde je trava,skaly a take prirodne ukryty pre ryby.na efekt je to tvoje mozno pekne ale ako hovoris kazdy mame svoj nazor a kazdy ma iny vkus
Predpokladam ze za tento moj nazor ma budes zase bombardovat
Nech sa ti dari -
Neberiem to ako bombardovanie ale ako výmenu názorov a to je len dobre. Nepripadajú mi moje reakcie ako slohove práce aj keď sa ti to možno tak zdá ale žiaľ gro mojich reakcii ( na tomto fóre) som sa snažil rozpísať čo najviac aby som sa vyhol prípadným nedorozumeniam ktoré tu vznikajú z času na čas. Presne ako píšeš, mnoho ľudí sa tu snaží niečo napísať práve formou daj preč ten kvet a pod ale ja mám skôr názor že keď niekto napíše svoj názor tak nech ho aj podloží niečím prečo si mysli že tak to bude vhodnejšie alebo nevhodnejšie.
No ale rozdiel je asi v ľuďoch ja s kritikou ktorá je aj podložená nemám žiaden problém , Moje akvárium som sa snažil spraviť čo najviac vyhovujúce pre cichlidy to že tebe sa nepáči beriem ako tvoj názor a beriem aj to že si ho podložila tvrdením že sa ti viacej páčia rastlinné aq no vtom prípade ale mnoho afrických jazerných akvárií bude pre teba nepekných.
Akvaristika podľa mňa má spájať estetiku spolu funkčnosťou a preto v mojom aq ktoré sa snaží napodobniť biotop Malawi nie sú rastliny. Ja sám som videl desiatky krajších Malawi nádrži a viem že dnes keby som robil toto isté akvárium robil by som ho trochu inak. Dúfam že ak sa ti páčia rastline akvária tak sa ti bude páčiť moja pripravovaná Amerika v ktorej bude dostatok rastlinstva. Zasa som sa rozpísal.