Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod jovan » Pia 01. Jan 2010 23:26:15

Aldebaran píše:myslim, ze viem kde je problme medzi jovanom a jancibe. jovan totoiz zrejme niekde omylom zmazal zatvorku alebo co pri citovani a tym padom jedho odpoved na janciho post sa vo fore zobrazila pod hlavickou citatu jancibe-ho.

Janci napisal len tie prve dva riadky, ten zbytok je jovanova odpoved. A jovan si asi nevsimol, ze to vsetko hodil do jednej zatvorky "quote" a preto sa to zobrazilo akoby to cele napisal janci.

Bude to tak, tak sorry Janci nevšimol som si to.
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Reklama

Poslaťod jusko » Sob 02. Jan 2010 14:58:31

jovan: mám chovňu o objeme 15000 L, chovám afriku a mám to ako moj splnený detský sen/nie zamestnanie / - od malička som choval ryby a aj moj otec bol akvarista - ale nepáči sa mi tvoja veta, že každý kto má nad 10 000 L je priekupník. Mám 47 rokov a ryby chovám , lebo ma fascinujú - tak láskavo nehádž všetkých do jednoho vreca.
Obrázok užívateľa
jusko

Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod jovan » Sob 02. Jan 2010 16:25:21

jusko píše:jovan: mám chovňu o objeme 15000 L, chovám afriku a mám to ako moj splnený detský sen/nie zamestnanie / - od malička som choval ryby a aj moj otec bol akvarista - ale nepáči sa mi tvoja veta, že každý kto má nad 10 000 L je priekupník. Mám 47 rokov a ryby chovám , lebo ma fascinujú - tak láskavo nehádž všetkých do jednoho vreca.

Ja sa ti ospravedlňujem,áno zle som to sformuloval.Z vlastných skúseností viem,že koľko sa asi toho okolo rýb pri chove,odchove a predaji dá stihnúť.Veľa tzv."chovateľov" totiž iba ryby nakupuje a následne predáva a tvrdí že ich robí.
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod jusko » Sob 02. Jan 2010 17:29:02

O.K.
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod jovan » Pon 08. Mar 2010 18:42:23

Napokon ešte jedna vec p .Dunajčík,tá úroveň tvojich inzerátov s hrubými gramatickými chybami hodné prvého ročníka základnej školy hovoria za všetko ,a preto ma táto reakcia vôbec neprekvapuje. :thumbdown: Ak si nervózny že nemôžeš svoje ryby predať,tak pouvažuj prečo.V dnešnej dobe nie je vôbec dôležité ako sa ryba "robí" ale koľko ľudí ju chce.A osobne si myslím,že trofíkov nie je žiadne umenie odchovať ,pokiaľ má človek veľké nádrže.Takže prosím nepovyšuj sa tu nad druhými, nie si majster sveta v chove rýb.
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod jusko » Pon 08. Mar 2010 21:24:34

Začínam mať dojem, že majstrom sveta v chove rýb sa tu robí niekto druhý.
Keď som bol malý, tak bola v TV rozprávka Ferdo Mravec a v nej bola postavička Truhlík a ten mal obľúbenú frázu:
,,všade som bol,všetko viem,všetko poznám,, - koho mi to stále pripomína?
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod geronimo » Uto 09. Mar 2010 13:38:21

jovan píše:Napokon ešte jedna vec p .Dunajčík,tá úroveň tvojich inzerátov s hrubými gramatickými chybami hodné prvého ročníka základnej školy hovoria za všetko ,a preto ma táto reakcia vôbec neprekvapuje. :thumbdown: Ak si nervózny že nemôžeš svoje ryby predať,tak pouvažuj prečo.V dnešnej dobe nie je vôbec dôležité ako sa ryba "robí" ale koľko ľudí ju chce.A osobne si myslím,že trofíkov nie je žiadne umenie odchovať ,pokiaľ má človek veľké nádrže.Takže prosím nepovyšuj sa tu nad druhými, nie si majster sveta v chove rýb.

Hlboko sa ti ospravedlňujem ak som ťa urazil. Som si vedomí že robím chyby v gramatike. Ale nie som nervózny. Nervózny si tu jedine ty. Moje ryby sa celkom dobre predávajú. A keby si chcel vedieť nechovám ich pre to aby som sa nabalil peniazmi, ale preto že ma to baví ich chovať. Je to môj koníček. A ešte jedna vec, ja sa nerobím žiadnym majstrom sveta v chove rýb, skôr sa mi zdá že majstrom sveta sa robíš ty.
Obrázok užívateľa
geronimo

Images: 52
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod jovan » Uto 09. Mar 2010 14:22:59

To geronimo a Jusko> bla bla bla :wave:
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Stero » Uto 06. Apr 2010 17:20:59

nika píše:
Stero píše:
nika píše:Konecne ho tu niekto aj pochvali......ako keby to nebola jeho vec ake ma ryby uz sa to nedlo citat hlavne ta slohova praca ako keby bola opisana z ucebnice :)
Ma pekne ryby a ked sa mu to paci nech to ma ako chce.Ved casom to moze obmenit,nikde nie je napisane ze ich tam musi mat dozivotne. A tie prisavniky ma uzasne keby mal o nieco väčšie akvarko verim tomu ze este podrastu,ale aj takto su pekne......

Off : Ak niekto dá svoj výtvor na portál o cichlidách musí počítať z rozličnými reakciami. Myslím že by bola absolútna hlúposť keby každý písal aké to je super aké to má skvelé a pritom by si to nemyslel. Tento portál by mal slúžiť k výmen názorov a skúsenosti. A pokiaľ sa ti nepáči že niekto sa snaží urobiť trochu detailnejšiu rekciu ako len ohodnotiť to troma slovami, tak to nečítaj. Ja som nikde, nikdy a nikomu nekázal čo a ako má robiť, to je každého osobná vec ale moja osobná vec je ako sa k tomu vyjadrím. Mimochodom je tu kopa nádrži ku ktorým sú priradené samé superlatívy, ak to u tejto tak nie je tak to asi niečo naznačuje.

Presne vymena skusenosti by malo byt to preco su tu vsetci.Ale bombardovat niekoho ked si povie svoj nazor?To kde zijes.Ja nehovorim ze nikto nemoze povedat na ziadne akvarko nic zle ale da sa to napisat aj normalne a nemusi sa tvorit slohova praca.Myslim ze si typ ktory by zbobmardoval kazdeho kto by mu napisal na jeho akvarko nieco co by sa ti nepacilo.
Napriklad tvoje akvarko sa mne nepaci skor som za take kde je trava,skaly a take prirodne ukryty pre ryby.na efekt je to tvoje mozno pekne ale ako hovoris kazdy mame svoj nazor a kazdy ma iny vkus
Predpokladam ze za tento moj nazor ma budes zase bombardovat ;)
Nech sa ti dari - :hi

Neberiem to ako bombardovanie ale ako výmenu názorov a to je len dobre. Nepripadajú mi moje reakcie ako slohove práce aj keď sa ti to možno tak zdá ale žiaľ gro mojich reakcii ( na tomto fóre) som sa snažil rozpísať čo najviac aby som sa vyhol prípadným nedorozumeniam ktoré tu vznikajú z času na čas. Presne ako píšeš, mnoho ľudí sa tu snaží niečo napísať práve formou daj preč ten kvet a pod ale ja mám skôr názor že keď niekto napíše svoj názor tak nech ho aj podloží niečím prečo si mysli že tak to bude vhodnejšie alebo nevhodnejšie.
No ale rozdiel je asi v ľuďoch ja s kritikou ktorá je aj podložená nemám žiaden problém , Moje akvárium som sa snažil spraviť čo najviac vyhovujúce pre cichlidy to že tebe sa nepáči beriem ako tvoj názor a beriem aj to že si ho podložila tvrdením že sa ti viacej páčia rastlinné aq no vtom prípade ale mnoho afrických jazerných akvárií bude pre teba nepekných. Akvaristika podľa mňa má spájať estetiku spolu funkčnosťou a preto v mojom aq ktoré sa snaží napodobniť biotop Malawi nie sú rastliny. Ja sám som videl desiatky krajších Malawi nádrži a viem že dnes keby som robil toto isté akvárium robil by som ho trochu inak. Dúfam že ak sa ti páčia rastline akvária tak sa ti bude páčiť moja pripravovaná Amerika v ktorej bude dostatok rastlinstva. Zasa som sa rozpísal. :D
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod Junaksk » Str 07. Apr 2010 8:16:09

max anubiasy by sa hodili do malawi (detajl) ale ja ich mam aj v amerike(neznicia ich natolko cichlidy)
Obrázok užívateľa
Junaksk

Images: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia