jusko píše:hobo:skúsim ťa nakopnúť ja.Roky chovám afriku,rukami mi fakt prešlo veľa cichlíd, len Tropheusov som úspešne choval a odchovával 9 druhov plus nemenované druhy Malawi a Tanganiky a choval som kedysi aj Frontózy. Niesom rýb prežratý, ale teraz po rokoch sa vraciam znovu k frontózam, pretože je to typ cichlidy, ktorý asi nemá konkurenciu vo svojej majestnástnosti, sposobe života. Pohľad na húf 20 ks frontózy keď dorastú je famózny - kedysi som to zažil a vraciam sa k tomu. Aj kvoli odchovu, ale aj kvoli relaxu pri akva - to je jediné akva/800L/, ktoré mám doma a nie v chovni.Samozrejme je to moj názor, pretože aj iné cichlidy majú svoje čaro, ale u Frontóz sa mi zdá, že je to o niečom inom.
admin píše:Tak to som ťa sklamal, že som ťa správne nenakopol Tak ti poviem, ja som taký, že raz ma nakopnú Malawky, raz Tanganyika, teraz momentálne tak ako Stero povedal Amerika. Každé je o niečom inom a musíš prísť danej rybe na chuť. Pri Tropheusoch sa mi páči ich živosť, pri Frontózach ich majestátnosť a pri veľkých amerikách ich dravosť. Teraz si vyber
Belial píše:Myslím, že keď som bol u pána Foťka tak mi ich ukazoval. Mali vtedy asi 1,5cm... Ale to je už dosť dávno... Už vtedy až tak svietili.
Belial píše:Chovateľ z Handlovej. V nejakej téme je na neho aj tel. kontakt. Ak by si to nenašiel, pošlem ti ho.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia