Reklama

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Reklama

Poslaťod Rostratus » Pia 12. Feb 2010 21:03:12

Myslím, že podstata je tu už spomenutá. Aby som to ešte viac objasnil. Na portáli je cenzurované slovo už spomínaného chovateľa z Bytče tak ako aj jeho stránka. Mení sa to automaticky po odoslaní príspevku. To je jediný človek, ktorý tu má cenzurované svoje meno a web. Ako ste si mohli všimnúť sú tu aj iný chovatelia prezentovaní v článkoch, eshopy a podobne a nemám nič proti tomu.

Prečo je to tak?

Nebudem zachádzať do detailov, ale je to môj osobný spor s dotyčným človekom. Dal som mu viackrát šancu aj napriek tomu, že ma viackrát podrazil ( nebudem to viac rozvádzať ale týkalo sa to okrem iného aj predošlého portálu TheCichlid.com a iných vecí). Predtým než som spustil tento portál a diskusné fórum dal som mu "ďalšiu" šancu a napriek jeho podrazom som mu ponúkol možnosť spolupráce : reklama vs. prispievanie do fóra. Poslal ma kade ľahšie, že on ma nepotrebuje.... tak prečo by som mu mal robiť reklamu :muscle Keď ma nepotrebuje tak si ju môže robiť niekde inde.

Je to náš osobný spor a keď mu to takto vyhovuje, tak ja to rešpektujem. Ale naozaj už nemám chuť sa niekomu pchať do :moon
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Poslaťod hobo » Sob 13. Feb 2010 12:11:01

Ja len tolko k tomu. Ked som kupoval od neho rybky aj s bratom za okolo 13 tis korun tak bola ochota. Ked som potreboval maličkosť tak nebol ochotny skočiť z domu do predajne a to vedel že ja byvam 200 km od nich tak nemam často cestu. Ja ked tu zavolam do akvaristiky kde som nechal už par korun tak ten človek ak je doma pride a otvori mi aj v nedelu na obed. Mne pripadaju obaja že sa prezentuju ako milovnici cichlid telom i dušou a že to robia len z lasky k cichlidam ako zalubu a pritom su tvrdi obchodníci. Ale to je len moj nazor.
hobo

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Rostratus » Sob 13. Feb 2010 12:21:36

No konečne tu niekto verejne napísal s čím súhlasím. Pokiaľ nedržíš peniaze v ruke tak ochota zmizne. A kde je tá ochota navyše keď človek príde obslúžiť niekoho aj v nedeľu? Veď on nesedí celé dni v chovni od rána do večera a čaká na ľudí. Keď niekto zavolá tak pribehne. Ja v tom nevidím niečo "navyše"
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod hobo » Sob 13. Feb 2010 16:39:43

Admin poslal som ti sukromnu spravu, potreboval by som poradiť niečo ale je medzi spravami na odoslanie a nie medzi odoslanymi.
hobo

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Byk1984 » Sob 13. Feb 2010 16:59:07

Vdaka aldebarannovi viem uz o co a koho sa jedna,takze osobnu skusenost nemam tiez,ale objednaval som si z ich eshopu filter JBL Cristal profi e900 a nebol ziadny problem.Boli tam dokonca este nejake veci,no nemali ich na sklade.Tak mi volala jeho zena,ze ci pockam nejake 2 tyzdne este,alebo mi moze poslat samotny filter.Bola ochota,ked mam tak povedat.
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Rostratus » Sob 13. Feb 2010 18:58:15

hobo píše:Admin poslal som ti sukromnu spravu, potreboval by som poradiť niečo ale je medzi spravami na odoslanie a nie medzi odoslanymi.

Odoslané je to vtedy, keď si to prečítam. Už som ti odpísal :hi
Obrázok užívateľa
Rostratus

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia