Myslím, že podstata je tu už spomenutá. Aby som to ešte viac objasnil. Na portáli je cenzurované slovo už spomínaného chovateľa z Bytče tak ako aj jeho stránka. Mení sa to automaticky po odoslaní príspevku. To je jediný človek, ktorý tu má cenzurované svoje meno a web. Ako ste si mohli všimnúť sú tu aj iný chovatelia prezentovaní v článkoch, eshopy a podobne a nemám nič proti tomu.
Prečo je to tak?
Nebudem zachádzať do detailov, ale je to môj osobný spor s dotyčným človekom. Dal som mu viackrát šancu aj napriek tomu, že ma viackrát podrazil ( nebudem to viac rozvádzať ale týkalo sa to okrem iného aj predošlého portálu TheCichlid.com a iných vecí). Predtým než som spustil tento portál a diskusné fórum dal som mu "ďalšiu" šancu a napriek jeho podrazom som mu ponúkol možnosť spolupráce : reklama vs. prispievanie do fóra. Poslal ma kade ľahšie, že on ma nepotrebuje.... tak prečo by som mu mal robiť reklamu Keď ma nepotrebuje tak si ju môže robiť niekde inde.
Je to náš osobný spor a keď mu to takto vyhovuje, tak ja to rešpektujem. Ale naozaj už nemám chuť sa niekomu pchať do