jovan píše:Pridám aj ja jeden príspevok ku krmivám SAK.
Behom cca 5 rokov som ich vyskúšal všetky-okrem krill.
Musím však hodnotiť toto krmivo ako podpriemerné .Je v ňom veľa balastu a teda aj nestrávitelných zvyškov.Jedine prísavníkom ako tak vyhovuje ale len Green.Ostatné ryby mi z toho nerástli a mali žalúdočné ťažkosti.
Neviem čo to síce spraví z afrikami,avšak ak by sa ma niekto spýtal či má alebo nie ho používať tak ja poviem nie.
Je to môj subjektívny názor ,neslúži ako antireklama a skúsenosti iných môžu byť diametrálne odlišné.
ja kŕmim so SAK-om už viac ako 2 roky a podobné "problémy" som nemal. Môžem povedať, že sú krmivá, po ktorých rastú ryby oveľa rýchlejšie ako zo saku, ale po nich aj viac kadia, čiže aj viac špinia vodu... Ja SAK používam hlavne vtedy keď prechádzam z artémie na "tuhé palivo" a vtedy s ním ryby nemajú žiadne problémy. Práve naopak, berú mi ho najlepšie zo skúšaných krmív a naopak ako u teba - skoro vôbec nekadia... Takže podľa toho sa mi javí ako veľmi dobre stráviteľné krmivko Keď ryby odrastú, samozrejme kombinujem s inými krmivami. Toto sú zase moje skúsenosti - chovám am. cichlidy, neviem aké ryby si s ním kŕmil ty. Musím ale povedať, že známi, ktorý chová hl. neónky si ho tiež nevie vynychváliť..