Stero píše:Belial píše:jovan píše:No a keď číta tretiu,štvrtú zistí že odporuje predošlým... V každom prípade treba mať najskôr aké také teórie a odvahu začať,a ono to ostatné príde aj samo
Tiež si myslím. Veď akvaristika nieje jadrová fyzika a omyly sú na dennom poriadku.
No to máš pravdu inač by bol asi v každom meste nejaký ten Černobyľ. Ale na druhej strane som sa ešte nestretol s tým aby si niekto kúpil napr Tropheusa a sám od seba ( bez nejakého štúdia) prišiel sám nato čo je pre neho vhodné. Základne (a aj pokročilé) informácie človek musí mať a potom hlavne prax. Lebo teória ti ešte nezaručí úspech.
No ja som pri viac druhoch skúšal pokus-omyl.A veľakrát to stálo nemalé peniaze Existujú v akvaristike totiž grify o ktorých sa v žiadnej knižke nepíše ale pre odchov rýb ich jednoducho treba.V jednej téme,myslím o spolkoch som písal,že pred x rokmi infá chýbali a ťahali sa veľmi ťažko.Neostávalo nič iné ako skúsiť alebo nie.V tejto elektronickej dobe majú terajší akvaristi v tomto výhodu,ale nie je všetko na nete a nikdy ani nebude,to si treba uvedomiť.