Zdravim vsetkych
zakladam akva 112L (dno 80x35cm) a rad by som sa pustil do chovu cichlid, vzhladom na velkost AQ tam planujem Tanganiku
Akva som napustil vcera dole je foto (ospravedlnujem sa za kvalitu, zatial je kalne ale pridam fotos ked sa to trochu ustali .
http://postimg.org/image/bm59d4u8t/
Preliezol som fora hore dole, ale niektore informacie a skusenosti si trochu odporuju preto som sa rozhodol opytat sa radsej tu, nech od zaciatku nieco nepohnojim
Moj predstava o obyvateloch je nasledovna
Neolamprologus similis 4-5 kusov (pripadne nahradit Neolamprologus multifasciatus).
Parik Julidochromisov (regani alebo Ornatus)
1 kus Altolamprologus compressiceps alebo calvus - niekde som videl ze aj do tychto mensich akva moze ist 1 kus na "redukovanie poteru", ale niesom si tym isty. Ryba sa mi paci ale zas ju nechcem tlacit nasilu.
Akva je zatial len napustene, este doplnim ulitky pre snekacov a pockam kym sa zabehne a rybky kupim potom.
Mam este trosku dilemu co sa tyka vzduchovania. Robil som si pozadie sam, ale vypust z filtra je cca 7cm pod hladinou vody a takze nedochadza k jej cereniu. Bolo to moje prve pozadie takze mi zopar takychto "drobnosti" nedoslo . Filtrujem to cez Powerhead + biomolitan a planujem vzduchovat cez ten difuzer co je na vyvode z powerhady. Bubliniek vie urobit dost ale niekde som cital ze tymto sposobom sa kyslik nerozupusta dostatocne vo vode. Bude to stacit alebo mam to vzduchovanie este nejak vyriesit (cez kamienok alebo nejak podobne)?
Dakujem vopred za postrehy