Zdravím fanúšikov Cichlidov, pridávam sa do rodiny, a zajtra si idem vybrať prvé cochlidy, rozhodol som sa pre cochlidy z Malawi, no potrebujem poradiť niektoré veci, všeličo už som sa dočítal, ale ešte viac toho neviem, preto....
Ako základ by som si kúpil tento druh : Labidochromis sp. 'Mbamba', chcem sa pokúsiť ich aj množiť, no moja otázka znie, bolo by problém mať viacero druhov z Malawi ? Povedzme 2-4 ? Ak nie, tak koľko kusov z každého druhu musím kúpiť, počul som už aj dačo, že minimálne aspon 15 kusov z každého druhu, preto samci všetko vyzabíjajú
ak by bol jeden alebo dvaja, a ak ich bude viac agresivita sa rozloží alebo čo.....ďalej, ak by sa dalo viac druhov, ktoré by ste odporučili ? Páčia sa mi napríklad Pseudotropheus saulosi red coral (tie čo samci sú modrí s čiernymi pruhmi a samičky oranžové) bol by to problém ?
Skoro som zabudol, akvárium mám 240L 120x40x50. (šírkou som si nie istý, ale dlžka a výška určite sedí. Aj Litre
)
Akva mám zabehnuté vďaka filtru od známeho, ktorý ho už vyše pol roka používal ( Tetra EX 1200 Plus )
No nič...počkám si na nejakú radu a potom budem ďalej prejavovať svoje nezodpovedané myšlienky
ps : Ďakujem za každú "užitočnú" radu
S pozdravom Lukáš