Crenicichla sp. Guyana

Diskusia o cichlidách z Južnej Ameriky

Re: Crenicichla sp. Guyana

Poslaťod Rostratus » Pon 17. Jan 2011 15:12:11

Pekné to tam máš aj keď som neni na rastlinky. Koľko cm majú teraz tvoje Crenicichly?
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Poslaťod wunti » Pon 17. Jan 2011 22:05:05

Ta vetsi cca 12- 14cm a mensi tak 7-8 cm :-)
Obrázok užívateľa
wunti

Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod mlaka » Uto 18. Jan 2011 20:05:11

pekné, vyzerá to dobre.....aj rybky samozrejme
Obrázok užívateľa
mlaka

Images: 15
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod wunti » Štv 16. Jún 2011 6:43:32

Zdravim vas... tak u mne zatim vse pri starem ... Stiky rostou a mozna bych to i odhadoval na parecek ... - nu a geophagove se drzi - sice pod neustalym tlakem, ale zatim to jde.. skoda ze rostou tak pomalu :-(
Obrázok užívateľa
wunti

Poslaťod wunti » Štv 14. Júl 2011 21:11:37

Tak jsem dnes udelal par snimku ... jako od Stiffa to neni, ale pro predstavu - snad dostacujici :-)
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
wunti

Poslaťod wunti » Pia 09. Sep 2011 8:00:15

Tak info: Crenicichla sp. Guyana uz jsou ve 250 litrove nadrzo - spolu s parem Kancika zelenookeho.
V 500 litrove nadrzi uz plave 1+2 Crenicichla Regani - coz je trpaslici druh - k tem Geophagum se hodi vic .-)))
Obrázok užívateľa
wunti

Poslaťod Aquarista » Ned 05. Jan 2014 10:28:03

našiel som pekne "wild life" video z grencichlami:

http://www.youtube.com/watch?v=3XRMSq14 ... 6FJ8PRcraH

:yes :yes :yes
Obrázok užívateľa
Aquarista

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 11 times

Poslaťod že Martin » Pon 21. Júl 2014 15:11:14

wunti píše:Tak info: Crenicichla sp. Guyana uz jsou ve 250 litrove nadrzo - spolu s parem Kancika zelenookeho.
V 500 litrove nadrzi uz plave 1+2 Crenicichla Regani - coz je trpaslici druh - k tem Geophagum se hodi vic .-)))

Zdravím Vás. Vidím že máte skúsenosti s Crenicichla regani, chcel by som sa opýtať či máte nejaké skúsenosti s chovom týchto rýb spoločne s rybami rodu pterophyllum?
že Martin

Been thanked: 0 time

Poslaťod miloš » Str 23. Júl 2014 10:04:39

že Martin píše:
wunti píše:Tak info: Crenicichla sp. Guyana uz jsou ve 250 litrove nadrzo - spolu s parem Kancika zelenookeho.

Zdravím Vás. Vidím že máte skúsenosti s Crenicichla regani, chcel by som sa opýtať či máte nejaké skúsenosti s chovom týchto rýb spoločne s rybami rodu pterophyllum?

k rodu Pterophyllum budu C. regani bezproblemovy spolubyvajuci. Mam ich v mojej nadrzi kde sice nie su zastupcovia rodu Pterophyllum ale aj dospele samice gupiek su v akva na dozitie hoci som predpokladal ze ich vylovia hold maju jednoduchsi sposob ziskavania potravy ako lovit gupky (dokonca aj nejake samce mi tam este plavaju). reganky si inych ryb nevsimaju pokial ich neberu ako potravu resp. pokial nemaju na dne napadane zive patentky a nestrazia si ten priestor v takom pripade si teritorium ubrania aj pred 2x vacsimi S. daemon, ale su to cichlidy a teda teritorialne chovanie je im prirodzene na druhej strane rod Pterophyllum sa pri dne moc nezdrziava ani pri krmeni takze aj s tohto hladiska by to malo byt bezproblemove
miloš

Been thanked: 8 times

Poslaťod že Martin » Ned 27. Júl 2014 17:24:58

miloš píše:
že Martin píše:

k rodu Pterophyllum budu C. regani bezproblemovy spolubyvajuci. Mam ich v mojej nadrzi kde sice nie su zastupcovia rodu Pterophyllum ale aj dospele samice gupiek su v akva na dozitie hoci som predpokladal ze ich vylovia hold maju jednoduchsi sposob ziskavania potravy ako lovit gupky (dokonca aj nejake samce mi tam este plavaju). reganky si inych ryb nevsimaju pokial ich neberu ako potravu resp. pokial nemaju na dne napadane zive patentky a nestrazia si ten priestor v takom pripade si teritorium ubrania aj pred 2x vacsimi S. daemon, ale su to cichlidy a teda teritorialne chovanie je im prirodzene na druhej strane rod Pterophyllum sa pri dne moc nezdrziava ani pri krmeni takze aj s tohto hladiska by to malo byt bezproblemove

Tak to ste ma teda potešili (: A dočítal som sa že sú veľmi agresívne na príslušníkov rovnakého druhu...je to len medzi samcami, alebo aj samicami? šlo by teda chovať jedného samca a dve samice?
že Martin

Been thanked: 0 time

PredchádzajúciĎalší

Späť na Juhoamerické cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia