wunti píše:Tak info: Crenicichla sp. Guyana uz jsou ve 250 litrove nadrzo - spolu s parem Kancika zelenookeho.
V 500 litrove nadrzi uz plave 1+2 Crenicichla Regani - coz je trpaslici druh - k tem Geophagum se hodi vic .-)))
že Martin píše:wunti píše:Tak info: Crenicichla sp. Guyana uz jsou ve 250 litrove nadrzo - spolu s parem Kancika zelenookeho.
V 500 litrove nadrzi uz plave 1+2 Crenicichla Regani - coz je trpaslici druh - k tem Geophagum se hodi vic .-)))
Zdravím Vás. Vidím že máte skúsenosti s Crenicichla regani, chcel by som sa opýtať či máte nejaké skúsenosti s chovom týchto rýb spoločne s rybami rodu pterophyllum?
miloš píše:že Martin píše:wunti píše:Tak info: Crenicichla sp. Guyana uz jsou ve 250 litrove nadrzo - spolu s parem Kancika zelenookeho.
Zdravím Vás. Vidím že máte skúsenosti s Crenicichla regani, chcel by som sa opýtať či máte nejaké skúsenosti s chovom týchto rýb spoločne s rybami rodu pterophyllum?
k rodu Pterophyllum budu C. regani bezproblemovy spolubyvajuci. Mam ich v mojej nadrzi kde sice nie su zastupcovia rodu Pterophyllum ale aj dospele samice gupiek su v akva na dozitie hoci som predpokladal ze ich vylovia hold maju jednoduchsi sposob ziskavania potravy ako lovit gupky (dokonca aj nejake samce mi tam este plavaju). reganky si inych ryb nevsimaju pokial ich neberu ako potravu resp. pokial nemaju na dne napadane zive patentky a nestrazia si ten priestor v takom pripade si teritorium ubrania aj pred 2x vacsimi S. daemon, ale su to cichlidy a teda teritorialne chovanie je im prirodzene na druhej strane rod Pterophyllum sa pri dne moc nezdrziava ani pri krmeni takze aj s tohto hladiska by to malo byt bezproblemove
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia