Áno robil som to klasický vykružovákom. Myslím, že tam nie je čo viac fotiť. Robil som to zo smrekolitu, zo starej skrine /zo zadného čela/. K tomu je potrebné mať vŕtačku s nástavcom na rezanie kruhových otvorov, brúsny papier, farbu a to je všetko. Zo spodnej strany som kryty natrel na bielo, aby bol lepší odraz svetla dovnútra a z vrchu som zalepil samolepiacu tapetu, ktorú so potom na otvoroch nožom vyrezal. Nemám tam žiadne krytky. Aj som nad nimi uvažoval, že tam dám taký nejaký kryt, ako býva na komínoch. Použil by som na to vyrezané kolieska práve z toho istého kusa, v ktorom som to vyrezával. A otvory po vrtáku by sa vlastne prekryli tapetou, ktorá upravuje povrch. Tie som tam nakoniec nedával, aby bolo lepšie prúdenie vzduchu.
Tieto kryty som používal len na začiatku, keď som ešte svietil asi 10 -12 hod. denne. Keď sa mi začali premnožovať riasy, svietiť som prestal. Svetlo som cez leto zapínal len vtedy, keď som kŕmil, alebo keď som pred ním sedel a pozeral a pozeral. Teraz v zime, keď je aj vonku menej svetla a je aj nižšia teplota ako v tom tropickom lete, svietim viac, ale teplota v akva je stabilizovaná.
Multíky sa mi zatiaľ nemnožia. Neviem čím to je. Ale ich mám už len 11 z 20-tich. Tých 9 mi ulovili a zožrali Nkambae. Musel som sa rozhodnúť, či multíky alebo Nkambae. Rozhodovanie bolo jednoduché, lebo základ boli multíky.