MEPHISTOCICHLIDS píše:TY ikona akvaristiky na Slovensku . sorry myslel som prototyp
Ja na rozdiel od Teba zisťujem a až keď som si istý o svojom tvrdení , viem ho doložiť relevantným faktami , tak až potom s nim idem na svetlo sveta . Ono myslieť si niečo ešte neznamená , že je to pravda. Ty si s ničím svojím novým tu na portáli neprišiel.
Ja na rozdiel od Teba nemudrujem a snažím sa svoje tvrdenia opierať o fakty a ich vierohodnosť dokladám zistením aj iných ľudí .
Ja nemám laboratórium ako má Miloš Kroupa u Papíka , kde má možnosť zistiť podstatu problému .Takých priekupníkov ako je on už je dosť,a živia ich taký ako ty.
Ja som nesmierne rád , že si ma nazval novodobým akvaristom aj keď ako je u Teba zvykom , myslel si to ironicky.Nebudem tvrdiť niečo iba na základe môjho subjektívneho pohladu na vec , ale zisťujem a som rád , že mám po celom svete priatelov akvaristov aj odborníkov a rád sa od nich niečo dozviem , prípadne si potvrdím svoje názory a stými sa ďalej podelím. Môj by si bol tiež keby si u mna tiež neha niekoľko stoviek eur mesačne
Ty len púšťaš do éteru ničím nepodložené fakty a oponuješ babskými povedačkami. Komu nestačia argumenty.....
Ty si ten starý typ akvaristu čo vie všetko najlepšie , bohužial nič nieje ničím podložené a doložené. Nie ja som typ akvaristu samouka čo každú jednu vec čo som tu napísal si vlastnoručne odskúšal.
Ps : a ak si narážal na videá na youtube , tak to nieje vystatovanie , mám priatelov po celom svete a nemôžeme sa navštevovať tak si svoje akvária pozeráme aspoň prostredníctvom internetu.(usa,kanada,japonsko , nemecko,anglicko )Ceny leteniek sú po páde Skyeurope vysoké.
Začni už písať k veci a dolož svoje tvrdenia , prestaň osočovať a možno si Ťa ludia raz budú vážiť a rešpektovaˇtakto robíš zo seba iba
...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 26 hostia