hovädzie srdce

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: hovädzie srdce

Poslaťod Jesky » Pia 08. Jan 2010 12:08:31

čo poviete na kŕmenie mäsožravých rýb mäsom z lososa... je v ňom dostatočné množsto vitamínov a látok potrebných na rast? alebo im budem z času na čas hádzať cvrčky a podobný hmyz ?
Jesky

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod Jesky » Pia 08. Jan 2010 19:08:55

Čau Vraťo ..veď to som chcel s tebou prebrať, že čím všetkým ich kŕmiš ty a čo povieš na mäso z lososa ? stretol sa tu niekto s lososom?
Maťo ;)
Jesky

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod jovan » Pia 08. Jan 2010 20:20:28

Pokiaľ chce niekto udržať ryby iba pri živote ,natáčať ich a chváliť aké mega krásavci mu plávajú v bazénoch,vycapovať ich na internete,tak tomu stačí kŕmiť čímkolvek,trebárs aj šrotom./sak/.Pokiaľ chce niekto ryby aj rozmnožiť a tým sa dostať do vyššieho levelu ,tak určite srdce do jedálničku svojich zverencov zaradí./neplatí pre tropíkov/.Svalovina teplokrvných živočíchov obsahuje aspoň aké také bielkoviny,ktoré čiastočne ryby získavajú z iných živočíchov./slimáky/.Určite by som panagiusa neskrmoval a ani sám osobne nejedol,pretože poznám v čom žije,je to vysávač fekálií a odpadu v Áziíí. :puke :puke :puke
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod jovan » Pia 08. Jan 2010 21:21:14

Fórum je o subjektívnych názoroch a ich porovnaní a nie o TVOJICH PODLOŽENÝCH ZISTENÍ DRUHÝCH.Zas ,ak by si čítal pozorne zistil by si ,že ja som HOVäDZIE SRDCE ani nespomenul.Stále ,ale stále oponuješ podloženými informáciami,Ja píšem SVOJ názor a nie niekoho druhého ako TY. :ne
Ak patrí panagius do zdravej výživy človeka, ešte to neznamená ,že to nie je taký vysávač ako som písal v predošlom príspevku a už vôbec nie, že je dobrý pre ryby.Tento sajrajt nemá s ušľachtenými proteinmi ako napr. náš zubáč ,absolútne nič spoločné.Ale to by si asi musel najprv niekde vyčítať alebo podložiť aby si tomu uveril.Apropó na čo si ty sám opakujem sám vlastne v akvaristike prišiel ?-bez toho aby si o tom niekde čítal,počul,videl.Poznám odpoveď NA NIČ ! - pretože ty si ikonou novodobého akvaristu spotrebiteľa ktorých je na Slovensku 24 do tucta.
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod jovan » Pia 08. Jan 2010 22:05:06

MEPHISTOCICHLIDS píše:TY ikona akvaristiky na Slovensku . sorry myslel som prototyp

Ja na rozdiel od Teba zisťujem a až keď som si istý o svojom tvrdení , viem ho doložiť relevantným faktami , tak až potom s nim idem na svetlo sveta . Ono myslieť si niečo ešte neznamená , že je to pravda. Ty si s ničím svojím novým tu na portáli neprišiel.

Ja na rozdiel od Teba nemudrujem a snažím sa svoje tvrdenia opierať o fakty a ich vierohodnosť dokladám zistením aj iných ľudí .

Ja nemám laboratórium ako má Miloš Kroupa u Papíka , kde má možnosť zistiť podstatu problému .Takých priekupníkov ako je on už je dosť,a živia ich taký ako ty.

Ja som nesmierne rád , že si ma nazval novodobým akvaristom aj keď ako je u Teba zvykom , myslel si to ironicky.Nebudem tvrdiť niečo iba na základe môjho subjektívneho pohladu na vec , ale zisťujem a som rád , že mám po celom svete priatelov akvaristov aj odborníkov a rád sa od nich niečo dozviem , prípadne si potvrdím svoje názory a stými sa ďalej podelím. Môj by si bol tiež keby si u mna tiež neha niekoľko stoviek eur mesačne

Ty len púšťaš do éteru ničím nepodložené fakty a oponuješ babskými povedačkami. Komu nestačia argumenty.....

Ty si ten starý typ akvaristu čo vie všetko najlepšie , bohužial nič nieje ničím podložené a doložené. Nie ja som typ akvaristu samouka čo každú jednu vec čo som tu napísal si vlastnoručne odskúšal.

Ps : a ak si narážal na videá na youtube , tak to nieje vystatovanie , mám priatelov po celom svete a nemôžeme sa navštevovať tak si svoje akvária pozeráme aspoň prostredníctvom internetu.(usa,kanada,japonsko , nemecko,anglicko )Ceny leteniek sú po páde Skyeurope vysoké.
Začni už písať k veci a dolož svoje tvrdenia , prestaň osočovať a možno si Ťa ludia raz budú vážiť a rešpektovaˇtakto robíš zo seba iba
...

Tých priateľov,by si sa čudoval,keby byvali vedľa teba-spoločné frajerky by ste určite nemali.No a na záver je trapná tá tvoja relevantnosť pretože si vôbec nič nepochopil,ale len tak ďalej,bavím sa dóbre.

Aldebran má pravdu,ja sa týmto off topicom ospravedlńujem,nech to prípadne admin. vymaže.
Naposledy upravil jovan dňa Pia 08. Jan 2010 22:45:20, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Aldebaran » Pia 08. Jan 2010 22:32:37

chlapi, ja sa nechcem hrať na moderátora ani nič podobné, ale toto už začína byť trošičku trápne. Keďže vám obom očividne nestačí na vydiskutovanie si osobných nenávistí téma "Mám niečo proti členovi", tak navrhujem, aby ste si vymenili ICQ čísla, alebo telefónne čísla, spojte sa v reálnom čase a poriadne jeden druhému vynadajte a vykričte sa, nech sa vám konečne uľaví.

Hlavne ale prestaňte spamovať fórum zbytočnými osobnými urážkami, ktoré po prvé zneprehľadňujú témy, po druhé odvádzajú pozornosť od problému a po tretie, a to je asi najhlavnejšie, pôsobí to otrasne a predpokladám, že nejaký nový prispievateľ by si po prečítaní vašich príspevkov vytvoril o tomto fóre a komunite ľudí, čo sa na ňom schádza, veľmi zlý obraz...

EDIT: okej, nenávisť je možno silné slovo, ale nebolo to myslené celkom doslova :mrk
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Junaksk » Sob 09. Jan 2010 10:50:11

jovan co sa tyka tych uslachtilych proteinov u zubaca suhlasim ze je vynikajuci na pekaci ale je to zdochlinar nelovi zive ryby ale poziera zdochnute alebo chore ryby u nas. s rybarstvom mam nieco spolocne a vzdy navnady sme robili tak ze sme nechai rybky zdochnute tak den na slnku aby zosmradli a potom ked sme ich naviazali tak sme ihlov pichli do zaludka a nafukli sme ich vzduchom aby vyzerali ja pri rozklade a na to zabral jedna radost takze medzi pangasiom a zubacom neni az taky velky rozdiel max v celadi a druhu
Obrázok užívateľa
Junaksk

Images: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod Rostratus » Sob 09. Jan 2010 22:56:12

Ahojte mazať to nebudem, ale prosím vrátme sa k téme: hovädzie srdce

P.S.: Každý má svoje dni. Ja ich tiež mávam... sme len ľudia. Každý má svoj uhoľ pohľadu.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Junaksk » Sob 09. Jan 2010 23:46:19

sorry chcel som podotkut ze sorry za off topic prispevok tym som sa chcel zastat ale toho pangasiusa ako vhodnejsej potravy pre ryby nez je srdce
Obrázok užívateľa
Junaksk

Images: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod jovan » Ned 10. Jan 2010 9:09:29

Keď už kŕmiť rybu alebo seba namiesto srdca tak niečim takýmto:
Toto je moja maličkosť pre všetkých,na ryby chodím odkedy som začal chodiť,a pre junaksk:radšej som tvoj príspevok nekomentoval,pretože si dal do kopy rod Silurus a Satanoperca :wtf:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
jovan

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 21 hostia