Podobne to mám aj ja, hm. Musím niektorý deň premerať, ako to vyzerá s pH.l_laco píše:Moja voda je veľmi mäkká, má nízku uhličitanovú tvrdosť tak preto ... myslím že len okolo 4 st.
Prebehni prvú stranu témy, tam sme dali pár príspevkov na tú tému (a radšej si predtým sadni ). Nechcem robiť reklamu, ale pozri si web AFstyle.Jirkaa píše:jinak krásné pozadí , co taková sranda stojí ? Plánuju nějakou 1500L pro Geophágy tak aby se nějak tak orientoval
Odmerané ráno a večer: 6,5 - 6,6 (Ratajov test).RadoA píše:Podobne to mám aj ja, hm. Musím niektorý deň premerať, ako to vyzerá s pH.l_laco píše:Moja voda je veľmi mäkká, má nízku uhličitanovú tvrdosť tak preto ... myslím že len okolo 4 st.
No, je otázne, či sa im darí vždy farbiť na rovnaké odtiene, potom pri akom svetle (spektrum) sa fotia obrázky a tiež je dôležité, pod akým svetlom (spektrom) buda v akva. Lebo: na ich webe je Amazonas jemne hnedastý; na tlačených prospektoch, ktoré poslali v zásielke, je viac hnedý (ale tam sú asi všetky pozadia dosť saturované); na mojej fotke hnedá chýba (ale to zasa aj foťák urobil svoje); aké bolo v skutočnosti si vôbec nepamätám (ale mám niekde odrezky, takže môžem pozrieť). A v akváriu je "kamenná" časť jemne hnedastá, relatívne príjemná, ale samotný koreň má zvláštny zelenkavý odtieň - neviem, či drevo takú farbu v skutočnosti chytá, alebo len chceli zabezpečiť, aby pozadie zbytočne neodvádzalo pozornosť od zvyšku akvária. Tá farba nie je zlá, ale v kombinácii so skutočným drevom je "divná".pavol69 píše:Ahoj RadoA,
chcem sa Ťa opýtať, v akej farbe je pozadie Amazonas ( AFStyle ) ?
Nedarí sa mi vyriešiť v budúcom akváriu nepriehľadnú priečku filtračnej komory, tak uvažujem nad pozadím Slimline ( AFStyle ). Chcel by som, aby sa pozadie farbou približovalo k hnedej. Z AFstyle mi odpísali, že farba Basalt je viac do hneda, ako ostatné farby ( na fotke, čo mi poslali to nevyzerá do hneda ), ale podľa obrázkov by som tipoval farbu Red Gneiss, píšu, že je to ako červená žula.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 25 hostia