Ako dlho sa venujete akvaristike??

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Ako dlho sa venujete akvaristike??

Poslaťod Rostratus » Str 11. Nov 2009 10:05:18

Donedávna som si myslel, že mám celkom veľkú nádrž ( 1350 litrov) ale to som ešte nepoznal pár ľudí čo majú ešte väčšie nádrže ako ja. :roll:
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Poslaťod Junaksk » Sob 14. Nov 2009 19:28:46

ja som tiez zacinal ako mlady 5 rocni som pozoroval otca ako cisti a stara sa o dve akvaria jedno sme mali asi 50 l a drhe asi nejakych 120 l mali sme tam prirodzene mix ako sa patri ale jedneho dna kupil otec labeothropheusi a tie boli ine jak sme mali ryby do vtedy boli strasne agresivne a do tyzdna vykynozili cele akva skusili sme k nim dat asj 10 cm astronotusy a aj tie zrusili vtedy som este nevedel skade su tie ryby potom sme sa asi po 7 rokoch prestahovali do domu ale na akva neboli peniaze a zacali mna bavit ine veci ale cez toto leto som brigadoval a zarobil si nejake tie peniaze a kupil som si svoje v podstate prve akva 200 l, je to male akva ale na vecsie neboli peniaze takze venujem sa tomu aktivne par mesiacov pasivne ovela dlhsie tym mam na mysli vselijaku literaturu a pod
Obrázok užívateľa
Junaksk

Images: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod Jirkaa » Ned 15. Nov 2009 16:30:44

me by stacilo 1000L :D :D ... jenze to nevim jak bych se hybal u sebe v pokoji :D :D
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Poslaťod Stero » Štv 07. Jan 2010 17:17:51

Ja som od detstva sedával pred rodičovskou 200 kou (mali sme síce len mečúne a nejaké tetry ale bolo to predsa len AQ). Keď som mal asi 10 tak som sa začal aj ja starať o to aq až do jedného krásneho dňa keď som ho kompletne čistil a pri poslednej fáze, uloženie osvetlenia (klasické T12 žiarivky v kovovo plexitovej tube) ma skopala elektrika a mne celé osvetlenie vyletelo z ruky a rozbilo AQ. Na zemi bolo 200L vody a ja som bol v menšom šoku. Potom som nastúpil na internátnu strednú školu a na AQ nebolo času. K Aq som sa vrátil vďaka filmu Hľadá sa Nemo, moje dvojičky ako ešte úplne krpce sa nevedeli vynadívať na túto rozprávku a raz keď sme išli okolo Aq obchodu tak nám to nedalo a zobrali sme ich dnu. Skončilo to tak že sme išli domov z novým Aq, technikou a sáčkom z rybami. No a po rokoch som tu kde som myslím že na počiatku dlhého vzťahu k tomuto krásnemu koníčku.
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod Aldebaran » Štv 07. Jan 2010 18:13:09

Ja mám akvárium už od svojich asi 13tich, čiže takých 10 rokov to pomaly už bude, ale musím povedať, že to bolo len také "jéej, pekná farebná rybka" a mnoho ich pošlo...Potom sa musím priznať, že som akvárium trošku začal zanedbávať a tak som začal uvažovať o chove afrických cichlíd ako nového akvaristického impulzu. Zatiaľ čakám na ryby, ale mám pocit, že za tie tri mesiace na fóre a hľadania na nete som sa o rybách dozvedel viac ako za posledných 9 rokov :chuckle
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Rostratus » Štv 07. Jan 2010 18:19:05

Tak to určite. Teraz je doba internetu a za pár mesiacov dokážeš naštudovať toľko informácií čo by si kedysi zháňal roky.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia