Názov nádrže: Skoro rozvodová 300-ka začínajúceho 40-nika
Biotop nádrže: pokus o amazoniu
Rozmery nádrže (d x v x h): 1605 x 500 x 380
Hrúbka skla: 10
Objem nádrže : 300 ?
Dekorácia v nádrži: veľký koreň nájdený v lese, dva korienky z iného akva (kupované), kamene z hronu a nejaké bridlice, jemný kremičitý štrk
Filtrácia nádrže: vnútorný filter jbl cristal profi i100 na jednej strane na druhej závesný vonkjší filter AquaClear 50
Osvetlenie nádrže: 2 x kuchynské led svietidlo 15 W 1 x kuchynské Led svietidlo 8W (to to bude asi málo uvidím čo s tým spravím)
Ohrievanie nádrže: EHEIM JÄGER ohrievač 100W (to je asi málo no neviem, mohlo by sa niečo stať ?)
Stojan pod nádržou: 3 skrinky z drevotriesky 600 (550) x 380 x 950 prekryté a spevnené jednou vrchnou doskou + 10 cm polystyrén prelepený dýhou
Kryt nádrže: bez krytu - krycie sklá
Rastliny v nádrži: Anubias barteri var. nana, nejaký echinodorus, vallisneria, pistia, a ostatné nepoznám

Ryby v nádrži: ešte tam nie sú, ale mám u jedného nemenovaného fajn chlapa odložené geophagus pindare (5-6 ks), akara hnedá 5 ks, a asi tam na manželkino želanie dám 20 neóniek (dúfam, že z toho nebude zle).. chcel by som ešte do akva dať 6 ks corydoras panda a 3 otíkov.. a až by som tam toho ešte nemal mať veľa (čo už silno začínam pochybovať) ešte by som mal nutkanie tam dať pár "ramiréziek"
Kŕmenie rýb: mám zatiaľ nejaké vločky asi 3 druhy, mrazeného komára, patentky, žabonôžku , (tuto si samozrejme nechám ešte poradiť a doplniť
Výmena vody: plánujem 3 kýble od stierky každý týždeň
Fotogaléria nádrže: sorry za kvalitu a podmienky snímania (štucne sú tam kvôli svetlu a foteniu

Videogaléria nádrže: doplním