mixalos píše:Pani neviete mi poradit kde by som v Ba mohol zohnat nejake ulity? Vo vsetkych nakupnych centrach ako asko, ikea, kika som bol ale nic nemali...Bol som sa aj prejst v lesoch pod karpatmi ale v tomto teple su slimaci asi off...poradte prosim. nemam problem aj odkupit
mixalos píše:Pani neviete mi poradit kde by som v Ba mohol zohnat nejake ulity? Vo vsetkych nakupnych centrach ako asko, ikea, kika som bol ale nic nemali...Bol som sa aj prejst v lesoch pod karpatmi ale v tomto teple su slimaci asi off...poradte prosim. nemam problem aj odkupit
Nawi píše:mixalos píše:Pani neviete mi poradit kde by som v Ba mohol zohnat nejake ulity? Vo vsetkych nakupnych centrach ako asko, ikea, kika som bol ale nic nemali...Bol som sa aj prejst v lesoch pod karpatmi ale v tomto teple su slimaci asi off...poradte prosim. nemam problem aj odkupit
mám pár stovák voľných,mám ulity od záhradných slimákov a potm aj od terariových (achatiny),všetko sú to už vyčistené,dezinfikované ulity ,ktoré možeš hned aj použiť.Ak by si mal záujem napíš mi ss-ku
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 23 hostia