tripko píše:Ved jasne treba povedat....musim spravit temu neh mi niekto poradi...aj ked sebestacny som dost ale predsa rady skusenejsich su k nezaplateniu
Veď práve preto je tento portál dobrý, lebo ti poradia tí, ktorí už niečo v akvaristike preskákali. Ja som sa zaregistroval vo februári tohoto roku a našiel som tu kopec článkov, ktoré mi pomohli. Ja som v minulosti mal akvárko 300l, ale to bolo veľmi dávno. Asi 18 rokov späť. Aj keď podmienky pre život rýb sa nezmenili, časom veľa zabudneš. (Ale ostali mi asi štyri knihy o akváriách). Trochu ma naštartoval kolega, ktorý mi daroval akvárium, ale to dlho nevydržalo a keď starší syn skončil vys. školu, už som to rozbehol. Aj keď určité veci som si už nakupoval postupne viac ako rok. Manželku som spracovával dlhšiu dobu, synovia mi tiež v tom pomohli. Najprv som vyhodil válendu, dal som urobiť stolárovi posteľ na vysokých nohách, pod posteľ išiel stôl, skrinka a získal som priestor. Nebolo to jednoduché v mojom 2-izbovom byte. Ale stalo sa. To len tak trocha v skratke z histórie.