... je to sklenený pohár mal byť obsypaný aj z vonku , no potom to už bolo na vysoko.. plánujem to nejako zamaskovať .. pred kvetináčom bola rastlina, no tá jediná to nezvládla... tiež mi tam trochu vadí ale trochu ho tam aj chcem..skúsim ho čiastočne zamaskovať nejakou rastlinkou.. lebo radi sa v ňom rybky schovávajú... dnes dostala multispinosa nápadníka... .. to je sranda... sa predvádza natriasa.. ...vyfarbila sa a "šéfuje" v akvárkul_laco píše:Juraj1973 je to celkom pekné, až na pár detailov... ako je kvetináč a rastlina zasadená v platovom obale, ale ak toplní účel je to OK. držím palce
satan z pekla píše:Ahoj podla mojho nazoru to nebude az tak zle nechat tam len par akar je to dost prudka ryba a myslim si ze ostatne pojdu kakat ak sa vyberie par a zacnu sa triet ale to je len moj subjektivny nazor ale mal som ich a viem co dokazu.Krmenie masom a hlavne pecienkou neodporucam ani nie koli zakaleniu alebo tak ale ryby tym dost trpia neukaze sa to hned ale po nejakych radach akvaristou sa znizuje vek ryb chovanych pecenou a to je jedno ci je to kuracia alebo aka. najlepsie je pre ne pangas to je take dobre prilepsenie okrem mrazenych a inych krmiv.
l_laco píše:Tá šírka 38 cm je mizerne málo, nuž ale ak sa nedá viac. Držím palce.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 62 hostia