Ja mám brichardy, kalvusy, julidochromisy, ulitníky a nie je problém. Brichardy žijú v rodinných skupinách. Je to teritoriálna ryba. Do svojho teritória nepustí ani väčšie ryby. Ak je v akva dosť priestoru, nemal by byť problém, v opačnom prípade je možné, že ostatné ryby budú zahnané "do kúta". Ale je to veľmi zaujímavá ryba. Poter strážia obaja rodičia a pri strážení sa vymieňajú. Môže sa stať, že neres sa opakuje aj po mesiaci a tak žijú spolu viaceré generácie. Aj mladé rybky sa potom zapájajú do obrany svojho teritória. Spolužitie by nemal byť problém, ak je dostatok únikových miest a úkrytov. Kalvusy sa neboja a dokážu si presadiť svoje. Majú dobrú a účinnú obranu. Julidochromisy obývajú viac dutiny a jaskyne. Tam by tiež nemal byť problém. Ulitníky (šnekáče) majú vlastné obývačky. Neviem aké je spolužitie s inými rybami. Ak dáš dva druhy rýb, väčšinou je to tak, že jeden druh má svoje územie, druhý svoje. S inými duhmi nemám skúsenosti. Ale ako som pozeral nejaké videá, tak keď bolo viac druhov rýb vo väčšom akva, spolužitie bolo v pohode. Asi je potrebné aj niečo odskúšať a potom vyselektovať. Určite ti ešte poradia ďalší a skúsenejší.