MEPHISTOCICHLIDS píše:STIFF .
Nehnevaj sa na mňa , ale s tou salvinkou nemôžem súhlasiť ,to by tam mohol chovať iba pár salviniek a nič iné.
Salviny patria medzi mimoriadne agresívne druhy a dorastajú až 25 cm.
V malých nádržiach vyzabíjajú všetko okolo seba a boh opatruj ak by išli do výteru . Ja viem , že sú krásne , ale do takejto nádrže nepatria.
Rocio octofasciatum je takisto tzv. zlá cichlida dorastajúca pomaly 20-25 cm. V Bojnickej Zoo ich majú okolo 30cm , Janči ich má nafotené.
A s tou 500l samozrejme súhlasím ak Aldebarana ryby chytia tak bude určite zvažovať viac vody.
Mephisto.
stiff píše:Ale ako rozmýšľam, tak rozmýšľam - keby som bol na tvojom mieste Aldebaran, urobím novú 500vku (napr. 200x50x50 z 10tky skla) a tú starú 250tku si nechám do zálohy.. Cena za sklo nebude nejaká strašná, ak máš takého šikovného svokra, ani ten zvyšok by nemal byť problém Tam v 500vke sa už bude dať všeličo kombinovať, či už menšie, alebo väčšie. Hlavne tam budeš môcť dať omnoho viacej rýb, ako do 250tky. Ver mi, ak ťa tieto cichlidy chytia, tá 500vka určite nebude posledná..
MEPHISTOCICHLIDS píše:Stiffe ,
Ryby , ktoré chlapcom budem predstavovať sú spoločenské a vhodné pre začínajúich akvaristov.
Algebaran neuviedol , že chce do budúcnosti pokračovať.
Späť na Všeobecne o cichlidách
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť