jancibie píše:A čo tak šetríš s vodou? Kľudne tam dolej zo dva cm,inak super.
admin píše:Teraz keď vidím tvoj stojan, napadlo ma, prečo si sa vlastne rozhodol, že stojan bude "vo vzduchu" a nie klasika komplet z joklu, alebo ako som robil ja z Porfixu?
Matej píše:Takze takto si to zavesil na stenu, som si to nevedel doteraz predstavit. Zaujimave a elegantne riesenie, hlavne ked hovoris ze to nejaky statik odobrilSi spravil riadny rozruch na ulici predpokladam

paloi píše: ...pri ploche izby 11,50 m2 a zaťažení 150 kg/m2 nám vyšlo, že stropný panel prenesie 1730 kg
.. to mi nejako nesedí. Vždy som si myslel, že čím bližšie k sebe sú nosné múry, tým väčšiu záťaž unesie aj podlaha. Proste že v malej izbe je nosnosť na m2 väčšia ako vo veľkej izbe za predpokladu, že podlaha je rovnaká. Samozrejme ak uvažujeme že všetky bočné steny sú nosného charakteru a nie len priečky.

Pain píše:Gratulujem super nádrž aj ryby ale ty aspoň bývaš na prízemí ja som na šiestom ja som niesol výťahom 670l ale chcel by som väčšie ale len čo sa zmestí do výťahu ale zatial neviem predať to čo mám tak nech sa ti darí![]()
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť