Názov nádrže: Plaváreň v paneláku
Biotop nádrže: neriešim biotop, ale veľké ryby
Rozmery nádrže (d x v x h): pôdorys 250 x 60 cm, výška 70 cm
Hrúbka skla: 12
Objem nádrže : 1050
Dekorácia v nádrži: pozadie - kvôli cene tapeta, štrk KEMA N560 (Slovinsko), korene z priehrady a Driftwood z obchodov, kamene z riečky Varínka (Malá Fatra)
Filtrácia nádrže: Fluval FX5
Osvetlenie nádrže: Hailea YZ-1200
Ohrievanie nádrže: ani neplánujem
Stojan pod nádržou: nerezové kotvy Hilti (2 x 6 ks) držia na protiľahlých nosných stenách konzoly profilu L-80 (2 ks, pochopiteľne), na nich sú položené 4 nosníky profilu I-120, na nich je položená kuchynská doska 2660 x 650 x 38 mm, na nej 20 mm extrudovaný polystyrén a na ňom tá 200 kg sklená plaváreň
Kryt nádrže: ani neplánujem
Rastliny v nádrži: ani sa nebudem pokúšať (v menšom akva som skúšal Cryptocoryne aponogetifolia, ale nemá to význam)
Ryby v nádrži: aktuálne Petenia splendida (red a wild), Astronotus ocellatus, Herichthys carpintis, Parachromis loisellei, Ex-cichlasoma bocourti, Ex-cichlasoma pearsei, Heros severus (rotkeil a gold), sumce Phractocephalus hemiliopterus a Horabagrus brachysoma (Ázia), prísavníky Pterygoplichthys gibbiceps, Panaque bathyphilus a Panaque nigrolineatus
Kŕmenie rýb: SAK, Tropical a čo príroda dá
Výmena vody: v menšom akva som menil týždenne 1/3, teraz ešte neviem
Poznámka k nádrži: Akvárium je v paneláku, typ konštrukcie Bauring Camus. Bývam na prízemí, takže nemám veľmi koho vytopiť. Mal som skôr obavu o únosnosť stropného panelu. Konštrukciu navrhol statik. Postupne pridám aj nejaké foto zo samotnej realizácie.
Na záver: Plaváreň vznikla vďaka pochopeniu mojej manželky. Toto jej pochopenie dodnes nechápem.

Takže mi to až tak nevadí. Manželka dodržala slovo, teraz musím aj ja 
že toto normálny človek nepochopí, prečo nejaký blázon vyťahuje z rieky "balvany". Vtedy som viezol domov asi 100 kg kamenia, ak nie viac. Niečo išlo hneď alebo priebežne do akvárií, ale niečo doteraz čakalo v garáži. Ale už sú šutre zasa pekne pohromade, v jednej vode.