zdravim opat po dlhsej dobe prezmenu sa dneska obraciam o pomoc radu a napady na vas skusenejsich.
moja etapa s velkymi cichlidami sa skoncila /dovod vysoka skola/ a occelatusy by sa asi nedokazali nejak sami postarat o kavarium a kdeze este moja babka co sa ich boji co i len krmit..
moji maznacikovia putovali dneska do akvaristiky a verim ze si najdu dobry domov ? /uz teraz mi chybaju
pottrebujem poradit ake ryby by som mohol nasadit do mojeje 330L nadrze ktora je stale zariadena pre chov cihlid../orkem malej korytnacky zltolicej ktora je u mna ako spestrenie akvaria konecne ma priestor mi tam plavaju 4priavniky bichir senegalsky a sinodontis eupterus.
inak je akvarium prazdne.
viete mi poradit ake ryby by som tam mohol nasadit?..nejake cihclidy ktore nevyzaduju pravidelnu vymenu vody kazdy bozi tyzden a nezkonzumuju pol kila masa za tyzden?...
diky za radu..
dostal som par tipov
/akara,cichlasoma nigrofas,jacky dempsex,alebo ostrieziky cervene alebo karminove,mozne este aj riecne ryby ako je uhor,alebo klasicke male ryby ako su gupky a pod.../
chem cichlidy to je jasne max tak do 10cm +-5cm viete mi poradit? diky pekny vecer