Urcite by som vallisnerie do JA urcite nedaval kedze si vyzaduje tvrdsiu vodu, tam by som skor dal nejake machy popripade microsorium. Samozrejme mozu byt aj niektore mensie druhy echinodorusov ale potom odporucam plavajuce rastiny na hladinu napr. Salviniu natans alebo Pistiu. Aj ten obrazok ktory tu pridal Rostratus je ako inspiracia fajn. Apistogrammy vyzaduju trochu pritmie. Trochu by som opravil Kuba o tom bublifuku a kadeni apistogramm
  Urcite by som vallisnerie do JA urcite nedaval kedze si vyzaduje tvrdsiu vodu, tam by som skor dal nejake machy popripade microsorium. Samozrejme mozu byt aj niektore mensie druhy echinodorusov ale potom odporucam plavajuce rastiny na hladinu napr. Salviniu natans alebo Pistiu. Aj ten obrazok ktory tu pridal Rostratus je ako inspiracia fajn. Apistogrammy vyzaduju trochu pritmie. Trochu by som opravil Kuba o tom bublifuku a kadeni apistogramm  Apistogrammy vyzaduju cistu vodu o nizkom obsahu NO3- a NO2- a samozrejme NH4+ . Preto odporucam dobru filtraciu s velkym molitanom pre bakterie, pripadne castu vymenu vody. To je zatial tak vsetko co ma napadlo po precitani temy
 Apistogrammy vyzaduju cistu vodu o nizkom obsahu NO3- a NO2- a samozrejme NH4+ . Preto odporucam dobru filtraciu s velkym molitanom pre bakterie, pripadne castu vymenu vody. To je zatial tak vsetko co ma napadlo po precitani temy 

Z jeho 3 moznosti by som odporucil akurat len Borelky.
 Z jeho 3 moznosti by som odporucil akurat len Borelky. . Snad by som este odporucil N.anomala ale tam nastane problem v obdobi trenia a tam je dobre mat zalozne akvarium pre samca
. Snad by som este odporucil N.anomala ale tam nastane problem v obdobi trenia a tam je dobre mat zalozne akvarium pre samca  Jeden par by bol na 62 L tak akurat
 Jeden par by bol na 62 L tak akurat 

ale na 2 samice by to mohlo byt tak akurat:) Samice si vytvaraju kazda svoje mikro teritorium a urcite len jedneho samca
 ale na 2 samice by to mohlo byt tak akurat:) Samice si vytvaraju kazda svoje mikro teritorium a urcite len jedneho samca  Urcite bohato zarastene pripadne niecim opticky predelene akvarium tak aby na seba velmi samice nevideli lebo sa budu stale natahovat.Ako skrysu by som dal kokosovy orech ale urcite nie polovicku (zbytocne zabere uz tak miesto ktore tam velmi nemas) ale len nejaky ulomok a zapichnut do strku popripade sa niekde vytru na dobre kryte drevo
 Urcite bohato zarastene pripadne niecim opticky predelene akvarium tak aby na seba velmi samice nevideli lebo sa budu stale natahovat.Ako skrysu by som dal kokosovy orech ale urcite nie polovicku (zbytocne zabere uz tak miesto ktore tam velmi nemas) ale len nejaky ulomok a zapichnut do strku popripade sa niekde vytru na dobre kryte drevo 

a 1 samec a 2 samicky. Ine ryby by som velmi nedaval pretoze apistaci maju radi klud
 a 1 samec a 2 samicky. Ine ryby by som velmi nedaval pretoze apistaci maju radi klud  , ja osobne mam v 200 L pri apistakov (momentalen A.trifasciatum) len otikov a neonky cierne. Neodporucam urcite panciernickov pretoze tie by rusili apistakov a hlavne v obdobi trenia. 62 L je male akvarium a neprerybnoval by som ho
, ja osobne mam v 200 L pri apistakov (momentalen A.trifasciatum) len otikov a neonky cierne. Neodporucam urcite panciernickov pretoze tie by rusili apistakov a hlavne v obdobi trenia. 62 L je male akvarium a neprerybnoval by som ho  . S otikmi by to mozno slo ale co mam momentalne samicu N.anomala s mladymi v 40 L tak mi z 3 otikov ostal len 1
. S otikmi by to mozno slo ale co mam momentalne samicu N.anomala s mladymi v 40 L tak mi z 3 otikov ostal len 1  A este ten prietok filtra by mal byt max 1x objem nadrze za hodku.
 A este ten prietok filtra by mal byt max 1x objem nadrze za hodku.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia