cipcatko píše:ja nevravim ze som genius.ver mi,velmi rad si necham poradit.len jednoducho som potreboval poradit ako dalej s kotnou samickou a nie kolko mam mat ryb v akvarku.o tom som sa tu uz bavil par krat.su na to rozne nazory.ale asi po pol roku snazenia sa som zistil ze im to vyhovuje takto ako to je.mal som ich najprv 8,potom uz len 6 nakolko 2 som rano nasiel rozkusane.tak niekto mi poradil aby som skusil dat viac ryb.ze to niekedy pomaha.tak som to skusil a zatial im to vyhovuje.krasne si plavu,nekusu sa(obcas),pekne papaju.predtym sa vzdy len skryvali.samozrejme to urcite zavisi od druhu.mam 2och peacockov,1 red zebru.tie mozu mat nejakych 8 cm.priblizne.ale mam pocit ze uz posledne mesiace nerastu.tich som kupil uz dospelakov.potom mam 3 yelovky a zbytok je vsetko jaloreef.medzi nimi su aj zopar mladich.a ja som nenapisal ze mam v akva 30-40 ryb.tak mi bolo povedane.ja ich mam 15.a 3 prisavnikov.capito???
cipcatko píše:jusko tak nereaguj,a nie som tvoj ''synku'' .dakujem
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia