Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod stiff » Pon 16. Júl 2012 11:26:43

Ahojte. Dnes som s Mephistom telefonoval cca 2 a pol hodiny. Prebrali sme tieto "debaty". Bohužiaľ, k stretnutiu nateraz nedôjde, lebo ako sa niekoľkokrát vyjadril, ja nepatrím k jeho priateľom, čiže k rybám ma nepustí. Ja sa zasa nebudem stretávať na polceste a počúvať, že "toto ja mám doma". Pozval som ho k sebe, ja s týmito vecami nemám problém. Povedal, že príde v dohľadnej dobe (cez víkend tuším).

Vrátili sme sa úplne na začiatok týchto našich sporov a prehodnotili sme kto do koho a kto s kým. Dohodli sme sa na výsledku 50 na 50. Podľa môjho názoru, sa tieto naše vzťahy vyhrotili až k týmto extrémom, pre nedostatočné a skreslené informácie, ktoré nám boli o sebe tlmočené z rôznych zdrojov. Do detailov už nezachádzam a myslím si že okrem iných vecí a ľudí, máme na tomto našom spore obaja rovnaký podiel, aj keď sme na to mali obaja odlišné dôvody a pohľady.

Toto je môj pohľad na tieto veci. Vraťo vyjadri sa ak chceš. Ja už v tomto urážacom tempe pokračovať nebudem a to ani vprípade, že by sa podobná situácia v týchto veciach opakovala. NIKDY. Nestojí mi to za to, je to naozaj pod úroveň. Zavolal som ja tebe, teda urobil som prvý krok. Ponúkol som ti riešenia, pozval som ťa k sebe na návštevu - teda toto je cesta k urovnaniu týchto chorých vzťahov. Ktorým smerom si pôjdeš ty, je tvoja vec.
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Reklama

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Pon 16. Júl 2012 13:57:02

stiff píše:Ahojte. Dnes som s Mephistom telefonoval cca 2 a pol hodiny. Prebrali sme tieto "debaty". Bohužiaľ, k stretnutiu nateraz nedôjde, lebo ako sa niekoľkokrát vyjadril, ja nepatrím k jeho priateľom, čiže k rybám ma nepustí. Ja sa zasa nebudem stretávať na polceste a počúvať, že "toto ja mám doma". Pozval som ho k sebe, ja s týmito vecami nemám problém. Povedal, že príde v dohľadnej dobe (cez víkend tuším).

Vrátili sme sa úplne na začiatok týchto našich sporov a prehodnotili sme kto do koho a kto s kým. Dohodli sme sa na výsledku 50 na 50. Podľa môjho názoru, sa tieto naše vzťahy vyhrotili až k týmto extrémom, pre nedostatočné a skreslené informácie, ktoré nám boli o sebe tlmočené z rôznych zdrojov. Do detailov už nezachádzam a myslím si že okrem iných vecí a ľudí, máme na tomto našom spore obaja rovnaký podiel, aj keď sme na to mali obaja odlišné dôvody a pohľady.

Toto je môj pohľad na tieto veci. Vraťo vyjadri sa ak chceš. Ja už v tomto urážacom tempe pokračovať nebudem a to ani vprípade, že by sa podobná situácia v týchto veciach opakovala. NIKDY. Nestojí mi to za to, je to naozaj pod úroveň. Zavolal som ja tebe, teda urobil som prvý krok. Ponúkol som ti riešenia, pozval som ťa k sebe na návštevu - teda toto je cesta k urovnaniu týchto chorých vzťahov. Ktorým smerom si pôjdeš ty, je tvoja vec.

Ja vždy dodržím čo slúbim , prídem .

Tak ako som už povedal do telefónu ja som nezačal , iba som sa bránil . 50 na 50 som akceptoval .

Osobne som ani nikdy nechcel podobné nezmysli riešiť .

Urobil som hrubú čiaru .

...čas ukáže ...

PS : práve som prišiel zo stretnutia s Petrom (admin) . Dvojhodinová debata o tom všetkom priniesla pár vysvetlení , ktroré mi v mnohom otvorili oči ... Ako to bude pokračovať ukáže čas ...
MEPHISTOCICHLIDS

Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Poslaťod Rostratus » Pon 16. Júl 2012 16:29:44

Mephisto ma predbehol. Akurát som chcel napísať, že som svoj sľub o stretnutí dodržal a naozaj sme sa stretli. V rámci možností sme si niektoré veci vyjasnili. Kde to všetko bude pokračovať naozaj ukáže len čas. Nebudem nič siliť a nechám tomu voľný priebeh. Uvidíme. :think
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod HEAD66Y6 » Str 18. Júl 2012 18:26:40

:claps:
HEAD66Y6

Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod Rasto_2001 » Str 18. Júl 2012 18:47:58

:yes :hand
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod KlimO » Str 18. Júl 2012 19:12:45

takze pribudnu aj prezentacie tvojich amerik ?
Obrázok užívateľa
KlimO

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod perchess » Pon 23. Júl 2012 19:46:29

No to sa až takýmto smerom uberala diskusia o umbriferách? Až teraz som sa ku tomu dostal. Čo ma teší, že to začína vyzerať tak, ako mier. K ozajstnému kamarátstvu to má asi ďaleko, ale ten mier je dúfam začiatkom konca hádok. Zatiaľ máte u mňa všetci palec hore :yes Nepokazte si to!
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 17 hostia