Ahojte. Dnes som s Mephistom telefonoval cca 2 a pol hodiny. Prebrali sme tieto "debaty". Bohužiaľ, k stretnutiu nateraz nedôjde, lebo ako sa niekoľkokrát vyjadril, ja nepatrím k jeho priateľom, čiže k rybám ma nepustí. Ja sa zasa nebudem stretávať na polceste a počúvať, že "toto ja mám doma". Pozval som ho k sebe, ja s týmito vecami nemám problém. Povedal, že príde v dohľadnej dobe (cez víkend tuším).
Vrátili sme sa úplne na začiatok týchto našich sporov a prehodnotili sme kto do koho a kto s kým. Dohodli sme sa na výsledku 50 na 50. Podľa môjho názoru, sa tieto naše vzťahy vyhrotili až k týmto extrémom, pre nedostatočné a skreslené informácie, ktoré nám boli o sebe tlmočené z rôznych zdrojov. Do detailov už nezachádzam a myslím si že okrem iných vecí a ľudí, máme na tomto našom spore obaja rovnaký podiel, aj keď sme na to mali obaja odlišné dôvody a pohľady.
Toto je môj pohľad na tieto veci. Vraťo vyjadri sa ak chceš. Ja už v tomto urážacom tempe pokračovať nebudem a to ani vprípade, že by sa podobná situácia v týchto veciach opakovala. NIKDY. Nestojí mi to za to, je to naozaj pod úroveň. Zavolal som ja tebe, teda urobil som prvý krok. Ponúkol som ti riešenia, pozval som ťa k sebe na návštevu - teda toto je cesta k urovnaniu týchto chorých vzťahov. Ktorým smerom si pôjdeš ty, je tvoja vec.