stiff píše:Jeeeej, ako si sa rozbehol mefistiku
Si klamár a zasa klameš! Ja som kopirajt? Komu si kradol fotky a vešal ich na bigcichlids? Zabudol si? Hmm, zaujímavé, sranda..
Klameš denne a klamal si vždy. Je mi to smiešne, preto som to nikdy nepísal na rovinu. Ale nie je problém kámo. Aj mimo poliaka som sa už na tvojich klamstvách toľko krát pobavil, že si to človek ani nemôže pamätať.
Ak si sa už takto rozbehol, písni mi niečo aj k tomuto staršiemu klamstvu:
viewtopic.php?f=25&t=147&start=210Ja mám podradné ryby? To ti boli dobré vtedy, keď si si ich kupoval v ČR? Či ani to nie je pravda? No skús zasa zaklamať. To ti boli dobré, keď si otravoval mailami, že chceš dovii?
si do huby kámo, ale to je tvoj problém. Som ti vďačný, že si mi takto zdvihol náladu v tento upršaný nedeľný večer. ešte raz dík
V stredu idem na západ. Vo štvrtok sa vraciam. Urobím zachádzku do Prievidze. Aj mne pošli číslo. Som na teba zvedavý už dlho.
Váž slová .
Si prahsprostý copyrajt a podla tvojho najlepšieho kamoša ešte aj neschopný lebo podla jeho slov Ti všetky upravy či už fotiek , alebo tej tvoje stranky robí on . Ty si už skopíroval po mne toho kvantum .
Vešal fotky , a zase klamstvo : snáď fotku ,myslíš toho samca loiselei , nebuď smiešny . Už som to vysvetlil tvojmu kamošovi , ale kludne aj tebe , mal som ju zaradenú pod fotkami od emila a tak pravdepodobne došlo k omylu .
V čechách somkupoval tvoje ryby ? Kupil som jednu rybu a nie ryby , jednoho samca friedricha ,ten je už ta ta , bol to des .
Otravoval mailami na kupu dovii , zase klamstvo , poslal som ti jeden mail a keď si mi odpísal , že mi ich nepredáš odpísal som ti , že to akceptujem . Alebo tak nebolo ?
A podla informácií čo mám , tebe toho odo mňa pláva hodne .
K tomu strašiemu klamstvu : je to klamstvo , ale z tvojej strany , je to komplot čo ste zosnovali spolu s rostratusom hned potom ako som ho vyhodil z bigcichlids a vymazal s fb . Zneužil ta ako už mnohokrát .
Si lahko manipulovatelná osoba .
A keď už budeš na tom západe musíš až do Wiedne a číslo ti kludne dá tvoj kamoš.
Števko , s tebou sa stretnem rád . Kľudne v sobotu na pol ceste povedzme niekde v tatrách LM .