Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Caquetaia umbrifera - odchov

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 19:06:03

admin píše:
MEPHISTOCICHLIDS píše:
A "chlapci" ako rostratus ,stiff či belial vedia iba copyrajtovať a a nápadať bez ohladu na to , že som dodnes na nich zvysoka kašlal . Už mám plné zuby tých narážok a posmeškov. Chcel som aby mi to povedali do očí , asi tušíš ako to dopadlo .

Už asi piaty krát ti píšem, že sa s tebou rád stretnem ako kámoš s kámošom na káve. Zajtra idem do Prievidze. Ak chceš môžeme podebatovať. Číslo na mňa poznáš. Tak nepíš, že sa nechcem stretnúť. A ak si si nevšimol ja som ťa nenapadol, ty si napísal, že mám podľa teba podradné ryby a som expert

Ha ha ha , naposledy si sa ma opýtal : "a to čo ma chceš zbiť?

A opeť ti zopakujem , nie sme kamoši a nikdy sme neboli .

Zajtra si zoberiem dovolenku kôli tebe , som zvedavý čí ma skontaktuješ . Paloi , pripadne jancibie Ti na mna číslo dajú .

Ty si ma nenapadol asi tak x krát aj s kamošmi a v rôznych témach , to máš takú krátku pamäť ?
Naposledy upravil MEPHISTOCICHLIDS dňa Ned 15. Júl 2012 19:10:12, celkovo upravené 1
MEPHISTOCICHLIDS

Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Reklama

Poslaťod Rostratus » Ned 15. Júl 2012 19:09:51

Ok dohodnuté. Daj mi do SS na teba číslo. Zajtra ti určite zavolám. Okolo obeda som tam. Aj keď neverím, že ťa uvidím, ale budem dúfať. Aspoň budem zvedavý či si aj v skutočnosti takýto arogant. Pošli mi to číslo. Ja ich nebudem otravovať s takýmito somarinami.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 19:13:03

admin píše:Ok dohodnuté. Daj mi do SS na teba číslo. Zajtra ti určite zavolám. Okolo obeda som tam. Aj keď neverím, že ťa uvidím, ale budem dúfať. Aspoň budem zvedavý či si aj v skutočnosti takýto arogant. Pošli mi to číslo. Ja ich nebudem otravovať s takýmito somarinami.

Poslané , som zvedavý či najdeš odvahu .
MEPHISTOCICHLIDS

Poslaťod Rostratus » Ned 15. Júl 2012 19:20:10

Díkes číslo som obdržal. Na čo odvahu? Ja som natoľko inteligentný, že si s tebou nebudem vymienať názory ručne stručne. Veď sa ideme priateľsky stretnúť a nájsť spoločnú cestu.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod paloi » Ned 15. Júl 2012 19:24:10

Chalani, to je dobrá výzva. Myslím, že ste rozumní dosť, aby ste si veci vyjasnili a aspoň trochu sa posunuli ďalej.

Admin, mal by si tie príspevky presunúť asi do témy "mám niečo proti členovi...."
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Been thanked: 36 times

Poslaťod stiff » Ned 15. Júl 2012 19:26:04

Jeeeej, ako si sa rozbehol mefistiku :) Si klamár a zasa klameš! Ja som kopirajt? Komu si kradol fotky a vešal ich na bigcichlids? Zabudol si? Hmm, zaujímavé, sranda.. :) Klameš denne a klamal si vždy. Je mi to smiešne, preto som to nikdy nepísal na rovinu. Ale nie je problém kámo. Aj mimo poliaka som sa už na tvojich klamstvách toľko krát pobavil, že si to človek ani nemôže pamätať.

Ak si sa už takto rozbehol, písni mi niečo aj k tomuto staršiemu klamstvu:
viewtopic.php?f=25&t=147&start=210

Ja mám podradné ryby? To ti boli dobré vtedy, keď si si ich kupoval v ČR? Či ani to nie je pravda? No skús zasa zaklamať. To ti boli dobré, keď si otravoval mailami, že chceš dovii? :moon si do huby kámo, ale to je tvoj problém. Som ti vďačný, že si mi takto zdvihol náladu v tento upršaný nedeľný večer. ešte raz dík

V stredu idem na západ. Vo štvrtok sa vraciam. Urobím zachádzku do Prievidze. Aj mne pošli číslo. Som na teba zvedavý už dlho.
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 19:59:24

stiff píše:Jeeeej, ako si sa rozbehol mefistiku :) Si klamár a zasa klameš! Ja som kopirajt? Komu si kradol fotky a vešal ich na bigcichlids? Zabudol si? Hmm, zaujímavé, sranda.. :) Klameš denne a klamal si vždy. Je mi to smiešne, preto som to nikdy nepísal na rovinu. Ale nie je problém kámo. Aj mimo poliaka som sa už na tvojich klamstvách toľko krát pobavil, že si to človek ani nemôže pamätať.

Ak si sa už takto rozbehol, písni mi niečo aj k tomuto staršiemu klamstvu:
viewtopic.php?f=25&t=147&start=210

Ja mám podradné ryby? To ti boli dobré vtedy, keď si si ich kupoval v ČR? Či ani to nie je pravda? No skús zasa zaklamať. To ti boli dobré, keď si otravoval mailami, že chceš dovii? :moon si do huby kámo, ale to je tvoj problém. Som ti vďačný, že si mi takto zdvihol náladu v tento upršaný nedeľný večer. ešte raz dík

V stredu idem na západ. Vo štvrtok sa vraciam. Urobím zachádzku do Prievidze. Aj mne pošli číslo. Som na teba zvedavý už dlho.

Váž slová .

Si prahsprostý copyrajt a podla tvojho najlepšieho kamoša ešte aj neschopný lebo podla jeho slov Ti všetky upravy či už fotiek , alebo tej tvoje stranky robí on . Ty si už skopíroval po mne toho kvantum .

Vešal fotky , a zase klamstvo : snáď fotku ,myslíš toho samca loiselei , nebuď smiešny . Už som to vysvetlil tvojmu kamošovi , ale kludne aj tebe , mal som ju zaradenú pod fotkami od emila a tak pravdepodobne došlo k omylu .

V čechách somkupoval tvoje ryby ? Kupil som jednu rybu a nie ryby , jednoho samca friedricha ,ten je už ta ta , bol to des .

Otravoval mailami na kupu dovii , zase klamstvo , poslal som ti jeden mail a keď si mi odpísal , že mi ich nepredáš odpísal som ti , že to akceptujem . Alebo tak nebolo ?

A podla informácií čo mám , tebe toho odo mňa pláva hodne .

K tomu strašiemu klamstvu : je to klamstvo , ale z tvojej strany , je to komplot čo ste zosnovali spolu s rostratusom hned potom ako som ho vyhodil z bigcichlids a vymazal s fb . Zneužil ta ako už mnohokrát .
Si lahko manipulovatelná osoba .

A keď už budeš na tom západe musíš až do Wiedne a číslo ti kludne dá tvoj kamoš.

Števko , s tebou sa stretnem rád . Kľudne v sobotu na pol ceste povedzme niekde v tatrách LM .
MEPHISTOCICHLIDS

Poslaťod Rostratus » Ned 15. Júl 2012 20:05:04

MEPHISTOCICHLIDS píše:Si prahsprostý copyrajt a podla tvojho najlepšieho kamoša ešte aj neschopný lebo podla jeho slov Ti všetky upravy či už fotiek , alebo tej tvoje stranky robí on . Ty si už skopíroval po mne toho kvantum .

Ja pevne verím, že toto si nemyslel mňa! Ak áno máš v tom evidentný guláš. Pletieš tu jablká z hruškami a píšeš tu veci, ktoré som nikdy nepovedal, ani nenapísal. Ak to pre mňa neplatí tak úprimne prepáč.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 20:08:01

admin píše:
MEPHISTOCICHLIDS píše:Si prahsprostý copyrajt a podla tvojho najlepšieho kamoša ešte aj neschopný lebo podla jeho slov Ti všetky upravy či už fotiek , alebo tej tvoje stranky robí on . Ty si už skopíroval po mne toho kvantum .

Ja pevne verím, že toto si nemyslel mňa! Ak áno máš v tom evidentný guláš. Pletieš tu jablká z hruškami a píšeš tu veci, ktoré som nikdy nepovedal, ani nenapísal. Ak to pre mňa neplatí tak úprimne prepáč.

samozrejme teba , Facebook si uchováva chat vo forme správ a nájdeš si to tam ? A aj kopu iných šteklivých vecí na Stiffa .

bez ohladu na to že som ta zrušil .
MEPHISTOCICHLIDS

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod stiff » Ned 15. Júl 2012 20:09:53

Samozrejme, je to tak ako vravím. Si klamár. Môžeš sa vyhovárať, koľko len chceš. Je to tak :) Ale svojim (prekrúteným) spôsobom si vyššie všetko priznal. Čiže podľa toho si klamár, kámo. Mám toho ešte viacej, neboj. Ja sa s tebou nebudem stretávať na polcesty, chcem vidieť tvoje žlté dovii. Mňa si ty nikdy o stretnutie nežiadal, aj keď tu zavádzaš že áno. Teraz ťa o stretnutie žiadam ja, čiže pošli mi číslo a nerob drahoty. Stretneme sa u teba doma, chcem vidieť ryby.

Tie veci z toho linku si popísal ty na tvojom zamknutom fóre bigcichlids a už si to vymazal. Čiže to ja klamem? Nie ty? To som len sem poslal tvoje slová - tak kto tu klame? Zasa si serieš do tvojich etablovaných ústočiek. Okrem toho vyjadri sa k tomu Rappsovi a Glaserovi. Som zvedavý čo vypotíš. A NEKLAM!

Ja nemám ani jednu tvoju rybu. To je istota! Na rozdiel od teba :) Klamárik :) Ešte čosi zaperli, dík
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia