admin píše:Vidíííš a tu je veľký rozdiel medzi nami dvoma. Na experta sa nehrám ( ak si to o mne myslíš, tak je mi cťou) a ani sa tak nikde neprezentujem. Alebo áno? Ja si nepotrebujem stále niečo dokazovať ako ty. Vieš to? Všetko mám ako zábavku pre vlastné potešenie.
Tie ryby ešte neboli na svete a už mali svojho nového majiteľa. Možno vieš, možno nie. Ale peniaze v tom nehľadaj. Vieš občas funguje aj bartrový obchod. Každý chceme niečo iné a prečo si to navzájom nevymeniť, pokiaľ je možnosť. Ja som niečo dostal a na oplátku mu idú tieto mladé ryby. Čo je na tom? Ja na rybách nepotrebujem zarábať.
Určite robím aj ja gramatické chyby, ale našťastie som neni odkázaný na jazykový korektor. Skôr som odkázaný na Google translator keď píšem do zahraničných fór.
A s tým časopisom to nemyslíš vážne, že? Si predstav, že Lee Nuttall keď videl náš časopis, tak mu spadla sánka a hodinu sme preberali cez aký program som časopis vytvoril, ako atď. Ak neveríš opýtaj sa ho. Hneď na to vytvoril novú verziu časopisu.
Za experta ta považujem iba na poli copyrajtu , inak mi je ťa ľúto , si psychicky chorý človek .
Ty si nič vlastné nikdy nevytvoril , vždy iba prepracuješ nápady iných .
Myslíš ten barter , kde si toho človeka podviedol ...
Nikde som nespomenul ,že ide o peniaze , ja to pozadie poznám .
Chovatel nedopustí sparovanie geneticky poškodeného samca , pretože sa to prejaví na poteri a navyše v takejto príbuzenskej línii už vôbec nie .
Korektor som použil až po tej duchaplnosti toho pána čo súkal pravopisné poučky.