Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Caquetaia umbrifera - odchov

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 8:19:39

nobody píše:
MEPHISTOCICHLIDS píše:Samec z deformovanými žiabrami a samica s potomstva jeho brata , presne takéto skvosti produkujú experti na akých sa tu hráte . Je mi vás úprimne ľúto .

a presne takýto experti píšu do disk. fór kade tade. len keby pravopis akosi ovládali. je mi ta luto :lol: :lol: :lol:
mephisto nezavid :D

Závidieť a čo ? Defermované potomstvo .

K tej gramatike , začiatok vety je vždy s veľkým písmenom a ľúto sa píše s mäkčeňom a dĺžňom - expert.
Naposledy upravil MEPHISTOCICHLIDS dňa Ned 15. Júl 2012 8:39:32, celkovo upravené 2
MEPHISTOCICHLIDS

Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Reklama

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 8:26:06

l_laco píše:
MEPHISTOCICHLIDS píše:Samec z deformovanými žiabrami a samica s potomstva jeho brata , presne takéto skvosti produkujú experti na akých sa tu hráte . Je mi vás úprimne ľúto .

Nejdem komentovať myšlienku tohto príspevku, len jeho gramatiku...

Správne má byť: "samec S deformovanými", "samica Z potomstva" a "skvosty" sa píše s Y .
Neskutočné ...:thumbdown:

V prípade ak neovládaš gramatiku tak to ani nekomentuj . Zadal som to schvalne do jazykoveho korektora , ktorý ťa upozorní na chyby a prípadne ich opraví . Predstav si našiel jednu jedinnú pochybnosť , ale po potvrdení korektúry neopravil nič . Zaujímavé ...

Zadaj tam môj text a over si to , ty profesor Slovenského jazyka .

link :
Kód: Vybrať všetko
http://www.forma.sk/spell.aspx
MEPHISTOCICHLIDS

Poslaťod Belial » Ned 15. Júl 2012 8:35:02

Aj úplný gramatický imbecil vie, že to s a z je vymenené a skvosty sa píše s ypsilonom.
Inak vitaj opäť na fóre. Už si čítal časopis? :lol: :wave:

Pomôcka: gramatika slovenského jazyka- s kým, s čím a z koho, z čoho.
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 8:46:54

Belial píše:

Aj úplný gramatický imbecil vie, že to s a z je vymenené a skvosty sa píše s ypsilonom.
Inak vital opäť na fóre. Už si čítal časopis? :lol: :wave:

Ku gramatike sa už nebudem vyjadrovať . tu je link :
n

Časopis ? Aha , myslíš ten copyrajt Cichlid scene - Lee Nuttalla.

Pekne ste to skopírovali ako je to bežnou praxou na tomto fóre , plnom , etablovaných , renomovaných odborníkov .
MEPHISTOCICHLIDS

Poslaťod Belial » Ned 15. Júl 2012 9:04:57

MEPHISTOCICHLIDS píše:
Belial píše:

Inak vital opäť na fóre. Už si čítal časopis? :lol: :wave:

Ku gramatike sa už nebudem vyjadrovať . tu je link :

Časopis ? Aha , myslíš ten copyrajt Cichlid scene - Lee Nuttalla.

Pekne ste to skopírovali ako je to bežnou praxou na tomto fóre , plnom , etablovaných , renomovaných odborníkov .

:lol: Tu niet o čom... Kľudne ži vo svojom vnútornom BIG EGO svete.
Obrázok užívateľa
Belial

Poslaťod Rostratus » Ned 15. Júl 2012 9:07:25

Vidíííš a tu je veľký rozdiel medzi nami dvoma. Na experta sa nehrám ( ak si to o mne myslíš, tak je mi cťou) a ani sa tak nikde neprezentujem. Alebo áno? Ja si nepotrebujem stále niečo dokazovať ako ty. Vieš to? Všetko mám ako zábavku pre vlastné potešenie.

Tie ryby ešte neboli na svete a už mali svojho nového majiteľa. Možno vieš, možno nie. Ale peniaze v tom nehľadaj. Vieš občas funguje aj bartrový obchod. Každý chceme niečo iné a prečo si to navzájom nevymeniť, pokiaľ je možnosť. Ja som niečo dostal a na oplátku mu idú tieto mladé ryby. Čo je na tom? Ja na rybách nepotrebujem zarábať.

Určite robím aj ja gramatické chyby, ale našťastie som neni odkázaný na jazykový korektor. Skôr som odkázaný na Google translator keď píšem do zahraničných fór.

A s tým časopisom to nemyslíš vážne, že? Si predstav, že Lee Nuttall keď videl náš časopis, tak mu spadla sánka a hodinu sme preberali cez aký program som časopis vytvoril, ako atď. Ak neveríš opýtaj sa ho. Hneď na to vytvoril novú verziu časopisu.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Belial » Ned 15. Júl 2012 9:10:10

Keď už linkujeme, naštuduj si toto:
 http://sk.wikipedia.org/wiki/Sklo%C5%88ovanie_v_sloven%C4%8Dine
Obrázok užívateľa
Belial

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 9:22:41

admin píše:Vidíííš a tu je veľký rozdiel medzi nami dvoma. Na experta sa nehrám ( ak si to o mne myslíš, tak je mi cťou) a ani sa tak nikde neprezentujem. Alebo áno? Ja si nepotrebujem stále niečo dokazovať ako ty. Vieš to? Všetko mám ako zábavku pre vlastné potešenie.

Tie ryby ešte neboli na svete a už mali svojho nového majiteľa. Možno vieš, možno nie. Ale peniaze v tom nehľadaj. Vieš občas funguje aj bartrový obchod. Každý chceme niečo iné a prečo si to navzájom nevymeniť, pokiaľ je možnosť. Ja som niečo dostal a na oplátku mu idú tieto mladé ryby. Čo je na tom? Ja na rybách nepotrebujem zarábať.

Určite robím aj ja gramatické chyby, ale našťastie som neni odkázaný na jazykový korektor. Skôr som odkázaný na Google translator keď píšem do zahraničných fór.

A s tým časopisom to nemyslíš vážne, že? Si predstav, že Lee Nuttall keď videl náš časopis, tak mu spadla sánka a hodinu sme preberali cez aký program som časopis vytvoril, ako atď. Ak neveríš opýtaj sa ho. Hneď na to vytvoril novú verziu časopisu.

Za experta ta považujem iba na poli copyrajtu , inak mi je ťa ľúto , si psychicky chorý človek .

Ty si nič vlastné nikdy nevytvoril , vždy iba prepracuješ nápady iných .

Myslíš ten barter , kde si toho človeka podviedol ...
Nikde som nespomenul ,že ide o peniaze , ja to pozadie poznám .

Chovatel nedopustí sparovanie geneticky poškodeného samca , pretože sa to prejaví na poteri a navyše v takejto príbuzenskej línii už vôbec nie .

Korektor som použil až po tej duchaplnosti toho pána čo súkal pravopisné poučky.
Naposledy upravil MEPHISTOCICHLIDS dňa Ned 15. Júl 2012 9:30:16, celkovo upravené 1
MEPHISTOCICHLIDS

Poslaťod Belial » Ned 15. Júl 2012 9:26:27

Hmm, mám pocit, že o psychickom narušení vieš svoje...
Obrázok užívateľa
Belial

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 9:35:05

Belial píše:Hmm, mám pocit, že o psychickom narušení vieš svoje...

Janko , áno .
Viem svoje aj o falošných luďoch ako si ty . Uporzornil som Ta slušne v ss , tu na tomto fóre o bludoch čo tu vypisuješ a tým som spustil tvoj oprávnený hnev . Potom si už nešetril chválou na moju osobu .

Chcem sa Ti poďakovať , otvoril si mi oči ...
MEPHISTOCICHLIDS

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia