"Virtuálna" akvaristika na ústupe ?

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: "Virtuálna" akvaristika na ústupe ?

Poslaťod paloi » Štv 17. Máj 2012 12:44:01

môžem pokračovať...

Fórum má určite zmysel, lebo ako vidím, tak dobrá téma vyprovokuje k príspevku aj takých, čo možno za rok toho veľa nenapíšu, ale keď majú niečo "k veci", tak sa ozvú (však, ATA?). Ono to možno vyzerá tak, že fórum číta pár ľudí, ale nie je to tak. Ja som tiež pred registráciou fórum čítal. A po registrácii som začínal s príspevkami tak akosi opatrnejšie. Možno tých nových informácií tu už toľko nie je, lebo už veľa bolo popísané a kto chce, nájde si mnohé v archíve. Ale na druhej strane to nie je len o rybách. Je to aj o našich vzťahoch. Niektorí sa medzi sebou už osobne poznajú, možno sa poznajú aj niektoré manželky, neviem...

Mňa tiež trochu mrzí, že niektoré dni pribudnú len 2-3 príspevky. Ale zasa sa tu neopakujú stále tie isté priblblé otázky, ako napr. na akva.sk, kde to častokrát chudákovi, novému diskutérovi, moderátor nemilosrdne nasmeruje do koša.

Dámy (i keď Vás je tu pomenej) a páni, ja som rád, že sem môžem chodiť, že sem môžem písať. A som rád, že sem aj Vy chodíte a čítate a niektorí aj píšete! :heart Lebo na to malé percento cichlidami postihnutých akvaristov v tomto našom malom regióne, je nás tu až - až!
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 36 times

Reklama

Poslaťod bobo242 » Štv 17. Máj 2012 13:44:35

Niektorí sa medzi sebou už osobne poznajú, možno sa poznajú aj niektoré manželky, neviem...

niektori sa mozno poznaju osobne s manzelkami vlastnymi alebo niektorych inych.. :rofl :rofl len srandujem, tesim sa z hokeja.. inac paloi velmi dobre si to napisal :yes .
Obrázok užívateľa
bobo242

Images: 49
Been thanked: 26 times

Poslaťod ata » Štv 17. Máj 2012 14:06:29

paloi:Je pravda,ze tu za cely rok nic nenapisem,az na to ked som potrebovala od vas radu,ale to len preto,ze si myslim ,ze su tu ovela vacsi odbornici na danu temu ako ja,ale to nic nemeni na tom,ze tu chodim a citam si vase rady.Myslim si,ze ak budem mat dovod na zalozenie novej temy tak ju zalozim,a ak budete chciet tak mi poradite,ale ako vravim,radit druhym sa nejako neodvazim,lebo si myslim ,ze je vas tu ovela viac skusenejsich ako ja.
ata

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Karpatska » Štv 17. Máj 2012 14:18:55

Ahojte
Som si isté, že to má zmysel, tak pre mňa ako aj pre iných cichlidárov. Ja osobne stále nachádzam nové nápady pre moje akva a samozrejme dobré rady.
Ja som tiež z času na čas menej aktívny ale to neznamená, že fórum nečítam. Určite aj kontakty a ešte by sa niečo našlo.

Takže ďakujem adminovi aj ostatným, čo pomáhajú.
Obrázok užívateľa
Karpatska

Images: 51
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod paloi » Štv 17. Máj 2012 15:12:28

ata píše:paloi:Je pravda,ze tu za cely rok nic nenapisem,az na to ked som potrebovala od vas radu,ale to len preto,ze si myslim ,ze su tu ovela vacsi odbornici na danu temu ako ja,ale to nic nemeni na tom,ze tu chodim a citam si vase rady.Myslim si,ze ak budem mat dovod na zalozenie novej temy tak ju zalozim,a ak budete chciet tak mi poradite,ale ako vravim,radit druhym sa nejako neodvazim,lebo si myslim ,ze je vas tu ovela viac skusenejsich ako ja.

Ata, takých ako Ty, je na portáli veľa. A to majú aj menej príspevkov, alebo aj žiadne. Ale to nevadí. Hlavne, že to čítajú. Akurát potom adminovi chýba trochu spätná väzba a potom má blbú náladu. Tak.

A pokiaľ chce niekto napísať do nejakej témy, tak predsa nemusí hneď radiť alebo pýtať radu. Je tu aj hromada "voľnejších" tém, napr. aktuálne tá hokejová. Slovenskóóóóóó´ :dance
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Been thanked: 36 times

Poslaťod LaciP » Štv 17. Máj 2012 16:17:55

Tak som nad tým premýšľal. Chodím sem teraz občas najmä pozrieť čo má kto nové, občas na niečo odpovedať. Akváriá som založil na základe rád z viacerých fór a najmä tohto. Akvaristike som sa venoval od dectva ale samotné cichlidy som rozbehol najmä vďaka tomuto fóru, kde boli a sú super ľudia. Bol som jedným z prvých registrovaných účastníkov tohto fóra a pevne verím že takéto fórum nezanikne. Dnes je síce už dostatok informácii na internete a veľa dotazov už bolo zodpovedaných, preto človek menej píše a viac hľadá (nie raz som bol odkázaný len odkazom aby som si to prečítal tam a tam). Čiže dnes každý skôr prečíta a až keď naozaj nenájde tak sa pýta. A tak je to aj so mnou. Ak niečo hľadám, najprv čítam staršie príspevky vo fórach až potom sa pýtam a často krát sa ani nie je treba pýtať lebo odpovedí len tu na fóre je viac ako dosť.
Obrázok užívateľa
LaciP

Images: 13
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod bobo242 » Štv 17. Máj 2012 17:42:30

este jedna poznamka alebo priklad.. chodim na pivo s tymi istymi ludmi cca 20 rokov.. stale pijeme to iste pivo, a trepeme tie iste sprostosti a spominame dokola na tie iste prihody. a stale ma to bavi. takze mne vobec nevadi ked sa riesia tie iste problemy dokola alebo sa vesaju podobne fotky. proste ma bavi sem chodit a citat a pozerat. aj ked je to vlastne stale dokola o tom istom.
Obrázok užívateľa
bobo242

Images: 49
Been thanked: 26 times

Poslaťod KlimO » Štv 17. Máj 2012 18:26:58

Aj ja mam taky pocit,ludia uz poniektorí ani neupdatuju nadrze a to je skoda.. niektore fakt stali za to...

Tento web ma zmysel,noví ludia prichadzaju a aj budu je to len pomenej. A keby nebolo tohto fora nevedel by som nic o cichlidach vseobecne.. a ten cas ktory som stravil citanim pomaly kazdej temy :heart

Ja som velmi rad, ze nielen toto forum existuje..
Obrázok užívateľa
KlimO

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod terrible » Štv 17. Máj 2012 19:44:27

bobo242 píše:este jedna poznamka alebo priklad.. chodim na pivo s tymi istymi ludmi cca 20 rokov.. stale pijeme to iste pivo, a trepeme tie iste sprostosti a spominame dokola na tie iste prihody. a stale ma to bavi. takze mne vobec nevadi ked sa riesia tie iste problemy dokola alebo sa vesaju podobne fotky. proste ma bavi sem chodit a citat a pozerat. aj ked je to vlastne stale dokola o tom istom.

Pod toto sa kľudne podpíšem aj ja!
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod Rasto_2001 » Štv 17. Máj 2012 20:47:58

terrible píše:
bobo242 píše:este jedna poznamka alebo priklad.. chodim na pivo s tymi istymi ludmi cca 20 rokov.. stale pijeme to iste pivo, a trepeme tie iste sprostosti a spominame dokola na tie iste prihody. a stale ma to bavi. takze mne vobec nevadi ked sa riesia tie iste problemy dokola alebo sa vesaju podobne fotky. proste ma bavi sem chodit a citat a pozerat. aj ked je to vlastne stale dokola o tom istom.

Pod toto sa kľudne podpíšem aj ja!

kedy ideme na to pivo ? :-D
áno príspevkov je menej všimol som si aj ja, ale možno je to aj tým že dnes založiť dobré AQ ktoré má viac ako 400 l niečo stojí našťastie je to len prvotná investícia, keď počúvam kolegyňu ktorá má chovného psa, koľko ju stál keď ho kúpili, koľko ju stoji veterinár žrádlo ... dokonca mal operáciu (minuli na ňu toľko koľko by stálo nové AQ aj s osádkou ) tak si poviem zlaté moje AQ

Držím palce tomuto portálu rád tu chodím vždy je tu niečo čo mi pomôže a keď to tu nenájdem všetko je na koncu jazyka

všetko dobre prajem
Rasto_2001

Been thanked: 7 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 45 hostia