môžem pokračovať...
Fórum má určite zmysel, lebo ako vidím, tak dobrá téma vyprovokuje k príspevku aj takých, čo možno za rok toho veľa nenapíšu, ale keď majú niečo "k veci", tak sa ozvú (však, ATA?). Ono to možno vyzerá tak, že fórum číta pár ľudí, ale nie je to tak. Ja som tiež pred registráciou fórum čítal. A po registrácii som začínal s príspevkami tak akosi opatrnejšie. Možno tých nových informácií tu už toľko nie je, lebo už veľa bolo popísané a kto chce, nájde si mnohé v archíve. Ale na druhej strane to nie je len o rybách. Je to aj o našich vzťahoch. Niektorí sa medzi sebou už osobne poznajú, možno sa poznajú aj niektoré manželky, neviem...
Mňa tiež trochu mrzí, že niektoré dni pribudnú len 2-3 príspevky. Ale zasa sa tu neopakujú stále tie isté priblblé otázky, ako napr. na akva.sk, kde to častokrát chudákovi, novému diskutérovi, moderátor nemilosrdne nasmeruje do koša.
Dámy (i keď Vás je tu pomenej) a páni, ja som rád, že sem môžem chodiť, že sem môžem písať. A som rád, že sem aj Vy chodíte a čítate a niektorí aj píšete! Lebo na to malé percento cichlidami postihnutých akvaristov v tomto našom malom regióne, je nás tu až - až!