mirec69 píše:Este som sa chcel opytat cije v nich niaky farebny velky rozdiel tej intenzity modrej?po hladani po nete som nevidel az take vyfarbenie tej burundy...ta forma je zo vsetkych najmenej vyfarbena?dik
Kigoma a Burundi su podobne, akurat od prsnej plutvy maju K. sest pruhov a B. len pat, tiez K. su o cosi dlhsie. Ak chces viac modre tak si zadovaz Moby, to su absolutne kralovne v ramci cyphotilapii a su aj menej lakave ako B., aspon ja mam take skusenosti. Ale ja Ti urcite mixovanie K, B, M - neodporucam, lebo potom vznikaju bastardi a takych mi je luto... Tieto rybky sa dozivaju 25-30rokov, dospievaju v 2,5-3rokoch, maju radi tlmene svetlo, najlepsie modre LED-ky s kuskom bieleho, co sa tyka stravy 70% ziva,resp.mrazena (koretra, kryl,patentka) a 30% ako uz bobo spomenul najlepsie potapajuce sa male granulky pre Disky a vlocky pre cichlidy, ja sem tam davam aj chipsy pre ancistrusy, ktore im tiez chutia a trosku precistia zaludok, aj ked v dospelosti je dobre krmit kazdy druhy den, co je aj prospesne pre ich zdravie, ale aj cistotu vody. Samozrejme, ked su male ako tie Tvoje treba este aj 2x denne, ale neprekrmovat!