Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod Matej » Ned 21. Aug 2011 20:47:55

Pito píše:mily Matej. ked dobre vidim tak aj ty si sponzorom ako aj mnohi dalsi. takze nie az tak celkom je to Adminove. skor by som tvrdil, ze je to NAŠE.

Mily Pito, to bol vtip ze? :))

Tych 10 euro som dal preto ze som chcel aspon malinko ocenit adminovu pracu ktoru s tymto forom ma, pretoze mu to inak nezaraba nic, takze som to bral ako prispevok na prevadzku stranky na ktoru rad chodim. Ak si dobre spominam, bola to povodne stiffova inciativa, aj v reakcii na to ze mal admin slabsiu chvilu a nemal chut pokracovat s portalom dalej. Bol to dobrovolny prispevok bez akehokolvek naroku na nahradu alebo nieco podobne, tak ako u dalsich ludi ak sa nemylim.

Neviem ci si celkom uvedomujes kolko casu zaberie prevadzka takejto stranky, kolko to je niekedy nervov a starosti a v takomto pripade je to bez zisku. Tych 10 euro co sme sa poskadali je v porovnani s casom ktory tomu admin venoval ozaj smiesna suma. Nehovoriac o tom ze velku cast tych penazi vratil vo forme cien do sutaze.

Bezne prispievam na nejaku charitu, smskami, alebo peniazmi do nejakej zbierky a podobne ... to su tie zbierky a charitativne organizacie teda vlastne aj moje? Takisto som zaplatil x-krat za nejake sluzby na internetovych strankach, to su tiez uz vlastne aj moje stranky? Narokovat si nejake vlastnictvo na zaklade nejakeho dobrovolneho prispevku je smiesne.

Tato stranka aj forum je majetkom vylucne admina a je na nom co s tym spravi a ako to tu bude riadit. To ze bez nas ako komunity to moze rovno zmazat je druha vec, cize ak to tu bude riadit zle skape to tu tak ci tak. Ale zatial mu to podla mna ide celkom dobre :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Re: Nandopis haitiensis ( môj malý splnený sen )

Poslaťod stiff » Ned 01. Apr 2012 16:31:24

Pred chvíľkou som dostal od admina mail (je to pošta, kde Mephisto píše adminovi). Toto je už na mňa moc, rozhodol som sa to zverejniť (admin, dúfam, že sa nenahneváš), lebo toto sa týka aj mňa a v poslednej dobe je tých útokov už priveľa:

Ty trapasáčik , jediný odrbávač si ty aj s tvojim detským portálom .vieš hovno nielen o rybách , ale aj o vela iných veciach , Iba kradneš myšlienky kade chodíš . A moje zdroje takým ako si ty nepoviem ani omylom .
Števko ti zoženie ryby od poliakov , bohužial zonaty a ani hartwegi čo kúpil nimi nie sú , ha ha , ale to sa stáva ludom čo vedia o rybách hovno . Bohužial haiti máš a su F1 .
Nech sa vám darí s tými bastardami , mna zaujímajú iba čisté línie . To tebe nič nehovorí , dokonca si myslím ,že ani nechápeš o čo ide rovnako ako s fotením .
Ži trapko , ale neotravuj ludí čo niečo robia a vedia . Uč sa a možno raz prezreš . (tomu síce neverím , ale ...)

Medzitým, ako som toto rozpísal, prišiel takýto podobný mail aj mne:

Pokial chceš niekoho osočovať , najskor si zisti fakty . Ten poliak ta pekne natiahol , som tomu celkom rád , priučka pre teba Ty pseudoodborník . Predal ti bastardov ala zonata a hartwegi , ževraj od dona concelsa .
Smejem sa tvojej naivite .

Pripájam aj tému z BIGcichlids:

Idem organizovať úlet č.2 a zase spolu s nejakými bláznami mnepodobnými objednávame ryby z USA .
Jedná sa hlavne o nasledovné druhy :
Excichlasoma bocourti F1
Paratheraps zonatus F1
Paratheraps hartwegi F1
Amphilophus lyonsi WF
Paraneetroplus butler WF
Caquetaia umbriferus F1
Nandopsis haitiensis WF
Veľkost rýb je cca 4-5cm , ceny pošlem v ss .
U mna doma už plávajú Umbee WF od neho z úletu č .1 a kvalita jeho rýb jeprvotriedna.
OBJEDNÁVKY BERIEM DO NEDELE .
Ryby dorazia 24.3 . v noci , takže prevziat si ich môžete u mna v sobotu 25.3 .

Toto je originál ponuka od Jaceka Wajdu z PL (don Conkels Tropicals):

umbriferus blue Magdalena 1.5" 40
zonatus 'mojarra prieta' 1.5" 40
hartwegi 'red freckle cichlid' 1.5" 40
bulleri 'gold flash cichlid' 1.5" 50
haitiensis 'Haitian cichlid' 1.5" 50
bocourti 'golden mojarra' 1.25-1.5" 40
lyonsi 'orange terror" 1.25-1.5" 40

podana jest wielkość i cena ryb w zlotych
wszystkie ryby są F1

Poliak vravel, že ryby sú z USA od Don Conkel -
Kód: Vybrať všetko
http://www.donconkel.com/
. Zhodnosť týchto ponúk, bude určite čisto náhodná...
Tiež sa ma (nás) pýtal, či poznáme meno Soblahovský. Nech to zneje ako chce, všetci sme sa rozosmiali. Spomínal, že tento pán chcel jeho ryby, ale má nejaký problém s objednávkou. Bol z toho "mierne" rozčarovaný. Preberali sme ešte kopu zaujímavých vecí, ale to tu teraz nebudem rozoberať. Tak isto nebudem rozoberať ani p. Soblahovského, aby nevznikol dojem, že to robiť chcem. Napísal som tu jasné veci hlavne pre ľudí, ktorí veria tomu, čomu veria. Taktiež preto, že už roky s týmto pánom nekomunikujem súkromne, ani verejne, napriek tomu musím toto riešiť. Týmto chcem tiež p. Soblahovského požiadať, aby sa k týmto záležitostiam vyjadril. Ďakujem.

PS: admin, asi to presuň do inej rubriky, aby som ti nešpinil tému o haiti.
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Rostratus » Ned 01. Apr 2012 19:35:49

Či sa hnevám, alebo nehnevám na to, že si zverejnil tento e-mail nieje vôbec podstatné. Škoda je, že X-ľudí nevie čo je za tým všetkým, ale v skratne poviem, že tak namysleného, arogantného človeka, ktorý si nedovidí ani na koniec svojho nosa som ešte nevidel... Myslím tým pána Mephistocichlids, aby nedošlo náhodou k omylom čo sa častokrát stáva. X-krát som dostal od neho ponuku citujem: "pozrieš sa mi do očí - pametaj ". O gramatike sa vyjadrovať nebudem. Ja sa tiež občas seknem...

To, že tvrdil, tvrdí a aj bude tvrdiť, že je vo všetkých stranách TOP NUMBER ONE mu neberiem, ale čo ma naozaj serie je jeho neskutočná arogantnosť ! Jáj ešte som zabudol, že ľudí zavádza a klame? Chodia mu rybenky priamo z USA od jeho dobrých známych chovateľov Jeff Rapss, Don Conkela a nakoniec je pravda trošku inde... z Američanov sa stávajú Poliaci? Divné... to nikde nespomína, že to príde z USA do Poľska priekupníkovi a pán menovaný ich má okrem iného aj odtiaľ.

Najlepšie na tom všetkom je, že ja to beriem s nadhľadom a niekto to berie príliš vážne...
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod stiff » Ned 01. Apr 2012 21:45:50

stiff píše:... Týmto chcem tiež p. Soblahovského požiadať, aby sa k týmto záležitostiam vyjadril. Ďakujem...

:nerd
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod stiff » Pon 02. Apr 2012 7:42:26

stiff píše:
stiff píše:... Týmto chcem tiež p. Soblahovského požiadať, aby sa k týmto záležitostiam vyjadril. Ďakujem...

:nerd

Včera si celé poobedie, až do noci trčal na bigcichlids, ale chvíľku na odpoveď si si nenašiel? Hmmm…

Nevadí. Okrem vyššie spomínaných vecí, mám ešte jeden problém. Glaser. Toto si napísal:

MEPHISTOCICHLIDS » 31 Mar 2012, 22:08
Tak som dnes opet doviezol nejaké fišle .
Ryby sú z Nemecka od Glasera.
Satanoperca Daemon F1
Acarichthys Heckeli F1
Cichla ocellaris F1

Od roku 2010 mám viac či menej pravidelne k dispozícii cenníky od fy Glaser. Nevšimol som si, aby bolo niekde uvádzané číslo F. Nemci totiž v týchto cenníkoch používajú niekoľko druhov značenia, ale nikde (ani v popise, pri angl. názvoch, alebo dostupnosti) neuvádzajú F. Vypichnem také tri najčastejšie používané:

1. Názov ryby – a nič viac – ak nevedia pôvod ryby, alebo ak táto nepochádza z Nemecka, príp. z EU
2. Názov ryby – g.br. – German bred – pôvod ryby – odchov je z Nemecka
3. Názov ryby – wild – odchyt z prírody..

Tu sú komplet vysvetlivky (F tam nie je):

All prices indicated in EUR per piece FCA Frankfurt. Minimum order per species is 1/2 box. Minimum shipment is 12 boxes = approx. 100 kgs
g.br.=German bred/Deutsche Nachzucht, eu.br.=European bred/Euro-nachzucht, log...:Reference-No. In AquaLog-book, exp.=expected, ltd.=limited, PC=Photo Collection
cm = centimeter, s = small, sm = small-medium, md = medium, md = medium, ml = medium-large, lg = large, xl = extra-large, sh = show
"few" means available quantity is less than 1 complete box

Ako si ty teda dospel k tvrdeniu, že ryby, ktoré si “doviezol” sú F1? Vieš to doložiť? V cenníkoch, ktoré som ja videl sa neobjavil S. daemon odchov – ako je možné, že ty si ich tam kúpil? Vzhľadom na obtiažnosť odchovu týchto rýb v zajatí (rarita) a momentálne až smiešnu cenu WILD odchytov tohto druhu, prečo si nevzal WILD? Oproti nejasnej F1 je to dostatočne čistá línia pre teba, či nie? Sú tam 3 veľkosti k dispozícii..

Ak vezmen do úvahy fakt, že pri A. heckelii som v ceníkoch za názvom ryby ešte nevidel žiadne označenie pôvodu a vzhľadom na štýl množenia týchto rýb v Ázii (nejasný pôvovd – heckelli sa v zajatí množí naozaj minimálne – rarita), ako je možné, že ty si “doviezol” F1? Kde máš istotu, že to nie je Fx? Kde je tvoja čistá línia?

Ešte jedna vec. Kedy si “doviezol” tie ryby? Tvoje komenty na bigcichlids: 5:13, 13.54, 20.39, 22.08h. To si ako stihol do Nemecka? Alebo potom odkiaľ sú tie ryby?

Odvčera si odbanovaný na cichlidportal.sk, prečo nepíšeš?
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod stiff » Uto 03. Apr 2012 8:18:02

Tak čo "kolega"? Nič nebude? No dobre, aj žiadna odpoveď je odpoveď. Vsjo jasno... :puke Ak nechceš komunikovať verejne, potom nevidím dôvod, aby si aj naďalej ľuďom posielal neurotické SS a dokonca SMS. Nemá to úroveň.

PS: uvedomujem si, že toto celé je riadna trapošina a do nášho hobby to nepatrí. Na druhej strane, prečo neodkryť aj túto (reálnu) odvrátenú tvár akvaristiky na Slovensku? Toto je naozaj iba zlomok.. Aj keď mám na pána ešte kopu nezodpovedaných otázok, nebudem naďalej pokračovať v tomto monológu a sviniť toto pekné fórum. Admin, treba to presunúť tam, kam do patrí. Dík.
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod Rostratus » Uto 03. Apr 2012 18:18:41

Príspevky som presunul do témy: Mám niečo proti.... Ja som svoje na túto osobu povedal a myslím, že nič viac ani netreba. Každý si urobí svoj vlastný názor. Samozrejme druhá strana má možnosť sa k tomu vyjadriť, ale očividne má strach debatovať. :cool
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod Rostratus » Štv 05. Apr 2012 23:31:33

Už som myslel, že nebudem reagovať na pána Soblahovského s nickom Mephistocichlids, ale chvalabohu je tu táto téma tak ju ešte trošku využijem na svoju obhajobu... Keďže sa podobná téma preberá aj na jeho BIG VIP Fóre kde má prístup hádam iba on sám :party a bolo tam spomenuté okrem iných aj moje meno, respektíve úryvok môjho emailu... tak to trošku uvediem na pravú mieru.

Pred pár dňami som sa dozvedel od môjho českého kamaráta ( ktorý je tiež "ešte" regnutý" na jeho BIG fóre), že som sa ho pýtal či je pán Soblahovský teplý.... :chuckle

Neviem čo konkrétne je tam z môjho e-mailu citované, keďže som bol vykázaný z jeho fóra a nemôžem sa brániť, ale pravdepodobne citoval práve toto čo som mu napísal:

pozor aby si sa nezahladel do mna... Niesi teply? To sa kazdemu chlapcovi pozeras do ociii...
:hmm

Úprimne celú našu debatu som sa neskutočne zabával a bolo až smiešne čo všetko z takého aroganta vylezie. Na svojom BIG fóre bohužial vyňal súvislosť, ktorá nadväzovala na tento e-mail. To že mi viac-krát po sebe napísal citujem:

pozrieš sa mi do očí - pametaj .

končím s tebou ale pametaj : pozrieš sa mi do očí

Ty smrad soplavý , najdem si ta . potom mi to možeš povedat do očí .

... tak mi proste nedalo a opýtal som sa na jeho orientáciu :P Proste mi to nedalo... Už som sa bál že po hodine debaty sa mu budem pozerať aj do :moon

P.S.: Chvastal sa mi, že má divoké Nandopsis haiti, ale chvastúň ešte doteraz nepodložil tieto rybky ani s fotom a dokonca ani vo svojom fóre sa nepochválil že ich má. :chuckle

Neviem prečo, ale postavička s nickom Mephistocichlids mi strašne pripomína postavičku s menom IVAN z krásnej rozprávky MRÁZIK. To bol tiež riadny chvastúň. :tmi
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod salonka » Pia 06. Apr 2012 0:50:14

Náhodou som po dlhej dobe zavítala nedávno aj na tento portál a nestačím sa čudovať,akého predstavenia ste tu schopní,spolu s Vašim "kolegom".Verím,že som sa slobodnom portáli a preto napíšem svoj názor.A či sa vám môj názor páči,alebo nie, tak verte, že spôsob,akým si tu s obrovským nadšením ventilujete svoje urazené mužské ego na jednom členovi tohto fora,považujem za prízemný,úbohý a od serioznosti dospelého muža to má na míle ďaleko.
Každý problém sa dá vždy riešiť,len treba chcieť.... Ja osobne by som sa ako človek hanbila niečo takéto verejne aj prezentovať,nakoľko si myslím,že človek ,ktorý má byť vzorom iným,či už z pozície admnistrátora,alebo ako len obyčajný človek,sa nikdy nezníži k takémuto úbohému osočovaniu,ktoré tu jak malý chlapec doplňa infantilnými smajlíkami.To svedčí o tom,akú vážnosť má pre neho debata,aká sa tu rozprúdila.
To,čo predchádzalo všetkým udalostiam,ktoré spustili Vašu spršku osočovania,posmeškov,kydania už nie je podstatné,podstatné je to,že ostatným členom fora,ale i hosťom,prezentujete s veľkou vervou Vášho iného člena ako obyčajného podvodníka,čo dokáže dnes každý chudák,sorry,máme slobodu prejavu...
Ale ak by ste sa mal čo k čomu,postavíte sa k tomu chlap a nebudte to tu riešiť ako malý chlapec.Zoči voči to už nemusí byť také hrdinstvo.
Verím,že Vaša reakcia v ničom nebude zaostávať za všetkými,čo sme už mali možnosť čítať,ale proste nedalo mi,aby som sa neozvala,že to,čo tu predvádzate je obyčajná a úbohá špinavosť!
salonka

Been thanked: 0 time

Poslaťod salonka » Pia 06. Apr 2012 9:06:10

omlúvam sa už len za pár gramatických chýb,ktoré som si už v noci nekontrolovala,ale myslím si ,že sa dalo čítať aj s nimi.
salonka

Been thanked: 0 time

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia