Pito píše:mily Matej. ked dobre vidim tak aj ty si sponzorom ako aj mnohi dalsi. takze nie az tak celkom je to Adminove. skor by som tvrdil, ze je to NAŠE.
Mily Pito, to bol vtip ze? )
Tych 10 euro som dal preto ze som chcel aspon malinko ocenit adminovu pracu ktoru s tymto forom ma, pretoze mu to inak nezaraba nic, takze som to bral ako prispevok na prevadzku stranky na ktoru rad chodim. Ak si dobre spominam, bola to povodne stiffova inciativa, aj v reakcii na to ze mal admin slabsiu chvilu a nemal chut pokracovat s portalom dalej. Bol to dobrovolny prispevok bez akehokolvek naroku na nahradu alebo nieco podobne, tak ako u dalsich ludi ak sa nemylim.
Neviem ci si celkom uvedomujes kolko casu zaberie prevadzka takejto stranky, kolko to je niekedy nervov a starosti a v takomto pripade je to bez zisku. Tych 10 euro co sme sa poskadali je v porovnani s casom ktory tomu admin venoval ozaj smiesna suma. Nehovoriac o tom ze velku cast tych penazi vratil vo forme cien do sutaze.
Bezne prispievam na nejaku charitu, smskami, alebo peniazmi do nejakej zbierky a podobne ... to su tie zbierky a charitativne organizacie teda vlastne aj moje? Takisto som zaplatil x-krat za nejake sluzby na internetovych strankach, to su tiez uz vlastne aj moje stranky? Narokovat si nejake vlastnictvo na zaklade nejakeho dobrovolneho prispevku je smiesne.
Tato stranka aj forum je majetkom vylucne admina a je na nom co s tym spravi a ako to tu bude riadit. To ze bez nas ako komunity to moze rovno zmazat je druha vec, cize ak to tu bude riadit zle skape to tu tak ci tak. Ale zatial mu to podla mna ide celkom dobre