bobo242 píše:ku kokosaku - pre niektore cichlidy napr africke riecne - hemichromis, pelvicachromis a ine je to OK. ak to sedi s ostatnym zariadenim akv. skor ma zarazilo toto - sumce zralocie - ak tym myslis pangasiusa, tak to nekupuj ani nahodou - narastie to strasne velke a ja by som to zakazal predavat, keby som mohol. ale ak chces urobit akv aj s cichlidami (akymi?) aj s neonkami aj s rajovcami - tak moj nazor je - nie. podla mna si rozmysli najprv aspon z ktoreho kontinentu chces ryby a aky priblizne biotop a ryby sa ti pacia. to co si napisal je mizmaz co nema hlavu ani patu. pre zaciatok - kolko to ma litrov?
. nelikvidovanie sa medzi sebou nie je jedine kriterium. kazdy rybi druh potrebuje urcity biotop - tzn vyhovujuci priestor, chemizmus vody, teplotu, zariadenie - piesok, skaly, korene, rastliny, osvetlenie.. preto by sa nemali miesat biotopy, alebo dokonca kontinenty. ak s tym nesuhlasis, tvoja vec a pomixuj si co chces. okrem toho 200 l je male pre take ryby ake si tam vypisal, na par vynimiek.Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia