Ahojte. Dovoľte mi predstaviť vám moje akvárium. Akvárium je v rozostavanom štádiu, nikam sa nenáhlim, doteraz som na ňom pracovala tak pomenej, lebo som čakala na stolára. Ale v pondelok má prísť stolár urobiť obklad, takže potom začnem konečne ukladať kamene, dám štrk a postupne aj napustím. Už by sa mi patrilo, nádrž mám doma od 4.1.2012. Teda poviem vám, že to bola riadna makačka dotrepať domov. Všetko vybavenie mám - samozrejme okrem rýb. Kamene doma prekladám už skoro 2 mesiace, technika je u mňa už tiež nejaký ten mesiac, takisto štrk a pod. V konečnom štádiu by mali akvárium obývať cyphotilapie plus nejaký gibbiceps. Pre cyphotilapie sa chystám ku pánovi Foťkovi. Uvidíme, ako sa mi to celé podarí . Plán mám vypracovaný na jednotku, len tá realizácia Informácie budem postupne dopĺňať.
Názov nádrže: Najlepší televízor
Biotop nádrže: Tanganika
Rozmery nádrže (d x v x h): 200x45x60 cm
Hrúbka skla: 10 mm
Objem nádrže : 540 l
Dekorácia v nádrži: Štrk Hagen prírodný 1-2 mm, riečne kamene
Filtrácia nádrže: Filter je vlepený v nádrži, ako filtračné médium som použila zeolit. Čerpacia hlavica je Powerhead 802
Osvetlenie nádrže: V pláne sú LED pásy
Ohrievanie nádrže: Aquael 300 W
Stojan pod nádržou: 2 stojky, ktoré budú obložené drevotrieskou. Na stojkách je položená 22 mm bukasová doska.
Kryt nádrže: Bude drevotrieska, pod ňou krycie sklá
Rastliny v nádrži: Plánujem Anubiasy
Ryby v nádrži: Budú cyphotilapie, gibbiceps
Kŕmenie rýb:
Výmena vody:
Poznámka k nádrži:
Fotogaléria nádrže:
Videogaléria nádrže: