po tyzdni kde moja prava ruka sa zmenila na vodovahu
moj sen pomaly uz buble....
pozadie uspesne vlepene... zospodu podlozene tvrdenym polystyrenom 1cm a uchytene na tr.silikon... /skoda ze som nenafotil/ zozadu som nedaval skoro ziaden silikon..cca 3 flaky... pospajane na vysku a pod hornou listou par vytlaceni silikonu...
...tento tyzden sa mi podarilo uz nakupit aj lamino 18mm /biela matna/ + vsetky potrebne skrutky,panty a pod... a zacal som si dyhovat )
tiez som kupil novy JBL 1501 gl... predvcerom aj nahodil a prepral stary filter zo zabehnuteho akva.... hladina napustena cca2/3 a dopomaha aj jeden starsi shark.dnes rano uz bola voda krasne cista....
piesok pre mna trochu sklamanie,cakal som ze bude svetlejsi...uvidim ked bude pod svetlom.pravdepodobne budem musiet este aspon 10-15 doplnit... teraz mam cca 50kg
kazdy vecer si posedim na youtube na videach .... sice mam v plane doplnit ikoly...cca 15-20ks... ale vaham ci neskusit nieco nove a velmi zaujimave.... bez tropheusov ist do Callochromis, Cyatopharynx - uzasne nieco... ) nejake cyprochromisy k tomu.... tieto ryby mi neskutocne ucarili....
urcite uz kazdy z vas prekladal ryby do novej vacsej nadrze... trochu sa obavam ci nebudu robit cistky.... kamene ktore mam v starej nadrzi doplnim este cca o 2 velke ks... pridam jeden velky trs cryptokoren.... dominantne samce budu robit urcite poriadky... taktiez rozmyslam ako doplnit nove mensie ryby aby boli min./ziadne/ straty... precital som si vdaka tomuto foru uz vela skusenosti..ale vzdy je to ine...
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.