Tanganyika 576l

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
9
75%
2
2
17%
3
1
8%
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 12

Re: Tanganyika 576l

Poslaťod Pito » Sob 25. Feb 2012 14:42:43

uz sa to tu spominalo ze najlepsie je nalepit pozadie na druhe tensie sklo, a cele to nabodovat k zadnej stene. potom to mozes bez problemov vybrat kedykolvek ta napadne.
akva je dobre , mam tiez dubaky, no nie su agresivne . skor su to molira a ikoly.
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Reklama

Poslaťod l_laco » Sob 25. Feb 2012 17:25:55

Peťo tu to popisujem:
http://cichlidportal.sk/phpBB3/viewtopic.php?f=26&t=2423&start=50
Pozadie som lepil po celej dĺžke na dno akvárka, medzi sebou som jednotlivé diely zlepil na pár bodoch a aj pod vrchnou lištou som ho prichytil len na niekoľkých bodoch. No a nakoniec som len v rohoch akvárka jemne zatrel hranu.
Všetko je nalepené tak aby som to bezpečne mohol odrezať nožom bez toho aby som poškodil pozadie alebo akva.
To podloženie polystyrénom by som urobil po celej dĺžke tak, aby ti vrch pekne priliehal k hornej lište .. na dne nebude vidno že je to krivo alebo že to je podložené pretože to bude zasypané pieskom.
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

Poslaťod mecuna » Pon 27. Feb 2012 19:06:00

vcera nahodene akvarium na skusku na stojan a miesto v izbe...este asi budem musiet posuvat smerom od steny... polica pojde prec...
dnes objednane drevo na oblozenie ramu a kryt...biela DTS 18mm..som zvedavy ako to bude vyzerat po nahodeni... trochu sa obavam tej podlahy ako zapracuje po zatazeni....posnazim sa max vypodlozit
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
mecuna

Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod l_laco » Pon 27. Feb 2012 19:21:27

:yes vyzerá to dobre
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

Poslaťod Pain » Pon 27. Feb 2012 19:32:58

Nemusíš sa báť o podlahu ja mám ešte o 100l väčšie akva a drží a ešte by som chcel o niečo väčšie ale najprv predám to čo mám.Ale späť ku tvojej nádrži pozadie pekné také neutrálne potom nahoď foto keď to bude hotové nech sa darí. :clap
Obrázok užívateľa
Pain

Images: 12
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod mecuna » Pon 27. Feb 2012 19:45:10

Pain píše:Nemusíš sa báť o podlahu ja mám ešte o 100l väčšie akva a drží a ešte by som chcel o niečo väčšie ale najprv predám to čo mám.Ale späť ku tvojej nádrži pozadie pekné také neutrálne potom nahoď foto keď to bude hotové nech sa darí. :clap

podlahu mam polozenu priamo na parketach ,ke neboli vobec rovne..... plavajuca je doslovne plavajuca)... zatazenim sa rovnomerne stlacia na seba a hadam sa to uz nejako razantne nepohne... preto som zvolil aj zvarany ram ky by mohol v tomto smere pomoct a poistit to.
pozadie bude svetle,pokial nezarastie od rias... biesok mam uz biely pripraveny.. nejake kamene od suseda zo skalky)
vdaka... drzte palce
mecuna

Poslaťod mecuna » Pon 27. Feb 2012 21:12:17

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4vDAU2KMuaE[/youtube]
tieto potvory pojdu do noveho akva :devil
mecuna

Poslaťod Rado » Uto 28. Feb 2012 7:14:35

Nádrž je super, mám presne takú istú. Ale už keď mi stála mesiac doma začala sa "zmenšovať". Škoda že som nemal kam dať väčšiu :rofl .Podlaha by ti to mala vydržať bez problémov. V mojom sú dubáci s molirami a nevidím najmenší problém. Rok fungujú spolu s eretmodusmi a compresákmi.
Obrázok užívateľa
Rado

Images: 8
Been thanked: 14 times

Poslaťod mecuna » Sob 03. Mar 2012 17:28:24

po tyzdni kde moja prava ruka sa zmenila na vodovahu :) moj sen pomaly uz buble....

pozadie uspesne vlepene... zospodu podlozene tvrdenym polystyrenom 1cm a uchytene na tr.silikon... /skoda ze som nenafotil/ zozadu som nedaval skoro ziaden silikon..cca 3 flaky... pospajane na vysku a pod hornou listou par vytlaceni silikonu...
...tento tyzden sa mi podarilo uz nakupit aj lamino 18mm /biela matna/ + vsetky potrebne skrutky,panty a pod... a zacal som si dyhovat )
tiez som kupil novy JBL 1501 gl... predvcerom aj nahodil a prepral stary filter zo zabehnuteho akva.... hladina napustena cca2/3 a dopomaha aj jeden starsi shark.dnes rano uz bola voda krasne cista....
piesok pre mna trochu sklamanie,cakal som ze bude svetlejsi...uvidim ked bude pod svetlom.pravdepodobne budem musiet este aspon 10-15 doplnit... teraz mam cca 50kg

kazdy vecer si posedim na youtube na videach .... sice mam v plane doplnit ikoly...cca 15-20ks... ale vaham ci neskusit nieco nove a velmi zaujimave.... bez tropheusov ist do Callochromis, Cyatopharynx - uzasne nieco... ) nejake cyprochromisy k tomu.... tieto ryby mi neskutocne ucarili....

urcite uz kazdy z vas prekladal ryby do novej vacsej nadrze... trochu sa obavam ci nebudu robit cistky.... kamene ktore mam v starej nadrzi doplnim este cca o 2 velke ks... pridam jeden velky trs cryptokoren.... dominantne samce budu robit urcite poriadky... taktiez rozmyslam ako doplnit nove mensie ryby aby boli min./ziadne/ straty... precital som si vdaka tomuto foru uz vela skusenosti..ale vzdy je to ine...
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
mecuna

Poslaťod Rostratus » Sob 03. Mar 2012 17:31:12

Ako sa tak pozerám robíš parádne zábery akvária. Začínam sa báť tvojích fotiek rýb :)
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 47 hostia