tak pani prepacte za oneskorenu odpoved ale bol som mimo.
co sa tyka ryb, akva sice bezalo "tri tyzdne" ale:
akva je 250 litrov, 180 litrov bolo z ich vlastne vody zabehnutej,zvysok doliata odstata voda. takisto biomolitan riadne zabehnuty v akva s tropheusmi ktore su uplne v pohode,sice oprany ale v zabehnutej vode napisal som hned na zaciatku ze vsetko bolo ok. podotykam ryby nemali ZIADNE znamky choroby presedel som prinich dost aby som si to vsimol
niesu to moje prve ryby ak sa tu sudi uroven chovatelstva podla poctu prispevkov alebo neviem coho.
tie ryby boli v super stave zive vsetko v pohode a jedneho dna bum. preto netusim co bol problem,urcite by som sa nepytal niekoho co mohol byt problem na fore ked by som nedodrzal vsetky zasady.
co sa tyka prudu to by byt mohlo, skusim to otestovat
a pre pana KAHO... skus si premysliet co nabuduce napises, lebo citat si s prepacenim take koko**ny ako genocida atd.. si normalny inak? ja teda vacsinou k ludom pristupujem slusne a s respektom ale ty asi o tom nic nepoznas, tak next time prosim bud k teme alebo sa nato vyser. btw asi netrpim nejakou uchylacinou typu zabijania krasnych ryb, ked sa ich snazim odchovavat...
tot vsjo...