Caute som tu novy,a chcel by som sa opytat,mam cichlidy,ale som zaciatocnik viem len par druhov mojich ryb.. (po case hodim fotogaleriu moju)
Ale vsimol som si ze moj parik rybiciek,ma ikry schovane v musli,a brani si ich od ostatnych,a v akvariu to vyzera take ze ostatnych 13 ryb je utlacanych a su na jednej strane,lebo tieto dve ryby si brania svoje uzemie.. Nikdy sa som este poriadne nevidel vlastne ako to pokracuje,ale neviem ci mi ich tie ostatne ryby nepozeru,alebo proste mi ta skupinka utlacanych rybiek nezahinie.. lebo som sa sprtal v aqvarku,troska som robil poriadok,a zrazu ma samec uhryzol,co sa mi nikdy nestalo..
Teraz neviem,ci ich mam ten parik s ikrami oddelit do ineho akvaria,mam cca 30 litrove malicke,alebo to nehat tak.. V musli ich mam minimalne 30 malych bodiek,ktore vyzeraju ako spermie,a mamicka si ich presuva z niakeho tajneho miesta do tej musly,a stale neskoncila. Ja niako nepotrebujem dalsie,ryby uz ich mam praveze dost vela,ale este niake malinke by som chcel vidiet,teda deti tohto parika. ale o niakych 30 rybach nesnivam,aj ked si myslim zeby neprezili..
Prosim o radu,ci ich presunut,alebo nehat tak,ale neviem ci keby som ich presunul cize vybral z vody a do vody,ci ikry neuhinu..
Dakujem