Ahojte mate zaujimavé forum. Precital som si tu už zopar tém takže viem ze 54 l akvárko rozmerov 60 x 30 x 30 nieje dostatocne.
Zachránil som cihlidku pred rokom od príbuzných ktorý ju chceli vyhodiť po tom čo si pochutila na ostatných obyvateloch ich akvária.
Tak na rýchlo som zohnal 15 l akvárko zariadil som ho ( kamene svetlo 1 kvetina jaskyňa filter a ohrievač ani netrebalo mame doma teplo:-)).
Cichlidku som si časom veľmi obľúbil tak som sa rozhodol že ju preložím do väčšieho domova. Chcel som si kúpiť 200 l akvárko s veľkou plochou dna akurát ze ma s nim prekvapili na vianoce. Ma ale len spomínané rozmery. Co už darovanému koňovi sa na zuby nepozerá
Tu prichádzam k problému koľko ryb môžem dať do takého akvárka je to Set akvárium s filtrom ohrievačom a kryt v ktorom je neón čisto biely.Moja cichlidka je samec mbuna yellow labidochromis aspoň si myslím poopravte ma keď to tak nieje. Fotka:
Chcel by som hlavne vytvoriť co najpríjemnejšie prostredie pre moju rybku a keď by sa dalo tak k nej pridať aj nejaké samičky aby mala spoločnosť.
Som začiatočník s rybičkami ale mimo toho mam korytnačku vo veľkom aq takže viem ako čistiť a starať sa o vodu.