martinko píše:Nazdar Belial. Dík za tvoj čas. K tomu Entizolu - je to humánny liek na predpis, ako sa dá k nemu dostať? Pýtal som sa veterinára a ten má v ponuke len veľké množstvo za kopu peňazí. To si mám normálne pýtať svojho lekára?
martinko píše:No chlapi ten Entyzol by som až tak neriešil, veď už som použil Flagellol. Bol síce drahší, no to už nieje podstatné. Ide mi hlavne o to, aby som rybu vyliečil a pomohol mu vrátiť sa do pôvodnej formy. Zatiaľ vôbec nežerie a ktovie ako dlho už hladuje. To ma dosť desí a až teraz v karanténe vidím jak strašne schudol. Nechcem ho príliš stresovať chytaním a sledovaním dier z blízka, takže neviem povedať či sa to lepší. No dúfam že sa to podarí. Zatiaľ sa lieči nejakých 30hodín, takže ešte výsledky nečakám. Čo by som mu mal ponúknuť aby sa mu vrátila chuť do jedla?
martinko píše:Ok. Takže som tomu dobre rozumel že: po troch dňoch vymeniť 80% vody a dať prípravok ešte raz. Potom zas po troch dňoch vodu vymeniť a nechať rybu v karanténe kým jasne neuvidím že žerie a priberá? No nič iné neostáva ale žena ma asi zabije kôli hluku motorčeka. Akváriá mám totiž v izbe a všetok hluk na noc vypínam len karanténa bublifukuje. Ozaj neviete mi niekto poradiť fakt tichý motorček? Všetko čo som doteraz kúpil je o dosť hlučnejšie ako stará dobrá 30ročná Silenta. V živote som na nej nemenil membránu a to s malými prestávkami fakt funguje pomaly 30r. Dúfam že to nezakríknem
Späť na Zdravie, choroby a liečba cichlíd
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 23 hostia